Имената с най-тежка съдба [част първа]

2016-11-14 19:02:00
Имената с най-тежка съдба [част първа]
Снимка: iStock

Когато двама родители очакват своето дете, те започват да мислят най-различни имена за него. Някои двойки държат детето им да е кръстено на някоя баба или дядо, докато други предпочитат да измислят име, което им харесва. Има обаче няколко имена, които са красиви и може да ти харесват, но те съветваме да не кръщаваш детето си с тях. Кои са те?

 

Александра – жената с това име е принудена да култивира и да проявява чертите, които са характерни за мъжете. Съдбата ѝ се случва по такъв начин, че всички грижи за семейството, роднините и приходите падат върху нейните плещи. В същото време Александра иска да се занимава с нещо по-приятно, а не постоянно да се грижи за хората около себе си. Това несъответствие на предпочитанията и жизнените обстоятелства често прави съществуването им непоносимо.

 

 

Людмила – тя получава огромна любов от своето семейство, но пък то често се налага да преживее едни от най-тежките събития, които превръщат живота им в непоносимо тежък. Жените, които носят името Людмила, често неоправдано рано и при трагични обстоятелства губят своите близки хора, които най-много обичат. Или пък съдбата им отрежда да се грижат цял живот за болното си дете.

 

Надежда – на Надежда се възлагат наистина големи надежди. От нея се очаква доста и поради това тя прави всичко възможно, за да оправдае очакванията на околните. За целта Надежда постоянно полага огромни усилия, затова ако не получи навреме похвала, усещането ѝ за живот видимо се влошава.

 

Вера – ако наречеш дъщеря си с това име, ти ще ѝ подариш вътрешна сила, която ще ѝ помага да преодолява различни препятствия в живота. Тази сила ще ѝ помага при срещата с всякакви превратности на съдбата и трудности, с които се сблъска. Към своето благополучие жените на име Вера подхождат с болка и загуба, затова каквито и високи върхове да покорят, те не успяват да съхранят своите сили и да им се насладят.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия