Стрелец


 

Авантюристични и независими!

 

Свободата е основен приоритет, на първо място в ценностната им система. Твърдо са убедени, че могат да направят и постигнат всичко сами, при това по-добре от всеки друг, така че отстояват автономията си „със зъби и нокти“. Трудно започват връзка, а и след като я започнат са мнооого подозрителни. Но пък тъй като са оптимисти, изпълнени са с позитивна енергия, излъчват спокойствие и увереност, те буквално „засмукват“ вниманието на околните. В секса са точно толкова авантюристи, колкото и в живота изобщо. Не им омръзва да експериментират и не отдават особено значение на неуспехите. Връзката с Близнаци, Овен, Водолей, Везни и Лъв ще продължи толкова, колкото Стрелецът прецени или по-точно докато му омръзне. Що се отнася до Девата, то с нея даже няма да опита – прекалено му е предвидима.

 

Козирог


 

 

Верни и надеждни!

 

Те са известни с непоклатимото си постоянство на всякъде и във всичко. Не са особено романтични, нито особено страстни, но винаги са до партньора си. На тях може да се разчита безусловно. В секса са сдържани, непринудени, по-скоро стеснителни. Достатъчно е да се почувстват спокойни с партньора си и са готови да направят всичко за него (нея). Връзката с Телец и Дева е емоционално пълноценна. Връзката със Скорпион ще е свързана с незабравими преживявания. Връзката с Рак може да е успешна само за сметка на търпението на Козирога, а връзката с Близнаци най-вероятно ще го докара до нервна криза, така че е по-добре изобщо да не се захваща.

 

Водолей


 

Духовити и чистосърдечни!

 

Те са по природа непринудени и добродушни. Не обичат да се обвързват, непостоянни са, непредвидими, но пък винаги изпълняват обещанията си. Остроумни, с чувство за хумор, любопитни, толерантни към чуждите слабости, Водолеите са по-скоро любовници, отколкото гаджета в общоприетия смисъл на думата. Водолеят възприема връзката основно като секс и след това като нещо друго, ако изобщо се налага. В секса са много старателни, любители на всякакви експерименти, включително секс-играчки, еднополова връзка, садо-мазо – каквото и да било само и само да избягнат скуката. Връзката им с Везни, Лъв, Риби, Стрелец, Близнаци може да е доста успешна, защото Водолеят нито ще прави забележки, нито ще натрапва мнението си. С Телец и Скорпион е обречена на пълен провал, заради разногласия на тема „свобода“.

 

Риби


 

 

Нежни и грижовни!

 

Рибите са романтични, грижливи и беззащитни по природа. Те търсят близост. За тях любовта е много повече и по-важна от секса, така че отдават на връзката си предимно духовно значение. Те са мечтатели, надарени с богато въображение и правят всичко възможно партньорът да се чувства добре. Който успее да спечели любовта на Риби е спечелил и най-искусен любовник. В секса са точно толкова прилежни, колкото и във всичко друго. Връзката с Дева, Рак и Козирог е безметежна. Със Скорпиона се разбират „без думи“, а с Везни и Близнаци ги очакват само сълзи и разочарования.

 

Първата и втората част четете тук и тук:

 

Тийнейджърският хороскоп е изготвен от Петя Георгиева

Автор: Ралица Солакова