Зодията ти показва какъв тип гадже си [част втора]

2016-10-11 13:30:00
Зодията ти показва какъв тип гадже си [част втора]
Снимка: iStock

Лъв


 

Задълбочени и безрезервно обичащи!

 

Това е знакът, за който любовта има огромно значение. Те са самовлюбени и е много важно непрекъснато да усещат, че са обект на нечие възхищение и привързаност. Обаче, тъй като са и непоправими идеалисти, поставят много „висока летва“ при избора на партньор и не рядко си остават без такъв. В секса са като факел или като начинаещ артист на първа премиера. В състояние са да превърнат любовната нощ в истинско театрално представление. От връзка с Везни, Рак, Стрелец, Овен и Близнаци ще са много доволни. С Телец и Водолей бързо ще „угасят огъня“ и ще намерят повод за раздяла. Ако пък не намерят, ще го направят без повод.

 

Дева


 

Педантични и предани!

 

Те избират партньора си „под лупа“, като ювелирно изделие – бавно, взискателно, търпеливо и прецизно. Намерят ли го, обаче, са изключително всеотдайни и добронамерени. Девите са самокритични, много дават, но и също толкова искат да получат в замяна. В секса са много старателни, отдават дължимото на детайлите и се опитват да усетят желанията на партньора. Връзката с Козирог, Телец, Скорпион и Рак (при отределени обстоятелства!) може да продължи докато „смъртта ги раздели“. С Овен и Стрелец ще стигне „до ъгъла на светофара“, както се пее в една песен.

 

Везни


 

Съблазнителни и романтични!

 

Везните са очарователни, сексапилни и магнетични по природа и почти никога не остават сами, не страдат от липса на любовни предложения. Те са тактични, спокойни, социални, отдават огромно значение на контактите си по принцип, а на любовната връзка – още повече. Темата „любов“ за тях е основна и единственото съмнение, което би могло да измъчва съзнанието им е как биха се чувствали по-добре като обвързани или като необвързани?! В секса са всеотдайни и старателни. Страстта им е право пропорционална на комплиментите, които получават. С партньори от знаците на Стрелец, Водолей, Близнаци, Лъв и Дева постигат траен баланс. От Козирог и Рак е по-добре да се дистанцират, ако искат да запазят душевното си равновесие.

 

Скорпион


 

Смели и оригинални!

 

Те са любители на силните усещания, а най-силното усещане за тях наистина е любовта. За любовта дават всичко и искат всичко, твърдо вярвайки, че може да им се случи какво ли не, така че са готови да рискуват. Не получат ли каквото очакват причиняват болка и на себе си, и на партньора, след което са готови да започнат всичко от „нищото“. В секса са изобретателни, динамични, наблюдателни. Това е най-сексуалният знак и за това е рафиниран манипулатор. В състояние е да убеди всеки във всичко, но пък и е готов да достави на партньора желаното удоволствие. Лесно се сработва с Рак, Риби, Везни и Дева. Връзката с Водолей и Лъв обикновено завършва като „космичен взрив“.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
dari_kostandieva
преди 7 години

Добре де ами Скорпион със Скорпион пасва и си???:о


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия