Готини идеи за Хелоуин с дрехи от ежедневието

2016-10-10 12:30:00
Готини идеи за Хелоуин с дрехи от ежедневието
Снимка: iStock

Сигурно ти е омръзнало всяка година да даваш много пари за Хелоуински костюми. Обличаш ги веднъж и след това ги прибираш някъде, защото не искаш следващата година да си със същия костюм. Евентуално след някоя друга година ще облечеш повторно някои от тях, но не е сигурно. Препоръчваме ти тази година да заложиш на секси дрехи, които ще може да носиш и след Хелоуин и смело да експериментираш с аксесоарите.

 

Принцеса – за да бъдеш красива принцеса, ти е необходима блестяща секси рокля с пайети или брокат. Задължителният аксесоар е ефектна корона.

 

 

Принцеса Лея – ако не искаш да си обикновена принцеса, а искаш да приличаш на принцеса Лея, то ти е необходима дълга бяла рокля и оръжие, разбира се. Може да си вземеш воден пистолен, за да бъде по-весело на партито.

 

Вампир – със сигурност се досещаш, че червеният цвят е просто задължителен. Спри се на дълга рокля и обувки на висок ток. Единственият аксесоар, който трябва да имаш, са остри вампирски зъби.

 

Вещица – на Хелоуин със сигурност ще има много вещици по улиците, но това не пречи и ти да бъдеш една от тях. Ще бъдеш секси вещица, ако си с малка дантелена рокля и с обувки на висок ток. Разбира се, не забравяй да си сложиш типичната вещерска шапка.

 

Русалка – ако вкъщи имаш пола с кройка тип „русалка”, лесно ще се превъплътиш в тази роля. Ако обаче нямаш, по-добре се спри на нещо друго, за да не даваш излишни пари за Хелоуин.

 

Пират – какво ще кажеш да бъдеш секси пират с прилепнало боди и високи ботуши? Разбира се, не трябва да забравяш и пиратската шапка на главата си.

 

Мини Маус – може да бъдеш като героинята на Дисни с помощта на кукленска рокля на точки и диадема с ушички.

 

Котка – ако имаш черни кожени панталони – супер, ако не си сложи други прилепнали по теб черни дънки. Сладките котешки ушички са задължителен аксесоар, а не забравяй и да си нарисуваш котешки мустаци.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия