Отблъскващите черти на зодиакалните знаци [част втора]

2016-09-08 11:29:00
Отблъскващите черти на зодиакалните знаци [част втора]
Снимка: iStock

Много често ми задават въпроса: коя е най-хубавата зодия? Няма „хубави“ и „лоши“ зодии. У всеки зодиакален знак дремят по един ангел и един дявол. На всички им е дадена и „лъжичка мед“, и „лъжичка катран“, което е валидно и за двата пола. Така че, като хапвате от меда от време на време ще се налага да хапвате и от катрана.

 

Ето това са отблъскващите черти на зодиакалните знаци:

 

Лъв

 

Свикнали са да получават внимание и го приемат като нещо, което им се полага по принцип. Ако установят, че не предизвикват кой знае какъв интерес у околните започват да се цупят и да мрънкат. Гордостта им не рядко се превръща в горделивост и самовлюбеност. Бързо се влюбват и също толкова бързо „разлюбват“. Хазартни, разточителни и упорити, те твърдо вярват, че всички са им длъжници и че каквото и да са получили, то е недостатъчно.

 

Дева

 

От стремеж към перфекционизъм Девите често стават педантични, скептични и досадно претенциозни. Усилията ви да ги успокоите ще се окажат отчайващо неуспешни. Наумят ли си, че нещо „не е така“ няма спасение! Твърде амбициозни, стремейки се към целите си и твърде суетни, подбирайки обкръжението си. Девите са сговорчиви, но пасивни и високомерни. Ако една идея е добра, то струва си да бъде реализирана, но... нека я реализира някой друг. Девата ще окаже морална подкрепа и ще сподели славата. Това е достатъчно участие, нали...

 

Везни

 

Няма по-големи майстори-рекетьори от Везните. Ще направят точно това, което искате или очаквате от тях, ще ви кажат това, което ще ви е приятно да чуете и после така ще извъртят нещата, че да им свършите работата, убеждавайки ви че никой няма да се справи по-добре от вас. От желание да угодят и да бъдат полезни Везните често губят чувство за мярка и „правят помен с чужда пита“. Ангажират близките за изпълнение на собствените си обещания, което пък ги прави зависими от тях. Колебливи са, трудно взимат решения и ако не получат очакваната подкрепа, подсъзнателно си втълпяват чувство за вина.

 

Скорпион

 

В състояние са да се ядосат буквално от нищото. Незначителна подробност, случайно изтървана дума може да ги извади от равновесие и да „кипнат“ за части от секундата. За щастие бързо им минава и не са злопаметни, но пък са толкова нетактични, че ще обсъдят недостатъците ви пред публика без да им мигне окото. Мислят първо за себе си, после за собствеността си и едва тогава за всичко останало и то ако са в настроение. Не се опитвайте да получите ясен отговор от Скорпион. Любимото им занимание е да говорят с недомлъвки, да се изказват тайнствено и завоалирано. Така подхранват собственото си усещане за важност.

 

Първата част от статията четете тук:

 

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия