Отблъскващите черти на зодиакалните знаци [част първа]

2016-09-07 09:39:00
Отблъскващите черти на зодиакалните знаци [част първа]
Снимка: iStock

Много често ми задават въпроса: коя е най-хубавата зодия? Няма „хубави“ и „лоши“ зодии. У всеки зодиакален знак дремят по един ангел и един дявол. На всички им е дадена и „лъжичка мед“, и „лъжичка катран“, което е валидно и за двата пола. Така че, като хапвате от меда от време на време ще се налага да хапвате и от катрана.

 

Ето това са отблъскващите черти на зодиакалните знаци:

 

Овен

 

Приемат всичко прекалено лично. От незначителна дреболия могат да създадат ожесточен спор, от който да се получи „разказ с неочакван край“.

 

Доста са настоятелни. Всъщност е по-добре изобщо да не споделяте мнението си, ако е противоположно на тяхното. В желанието си да ви убедят могат да проявят и агресия (зависи от личностните особености). Избухливи, прибързани, първо действат после мислят. Е, често се случва след това да съжаляват за действията си, но предпочитат да се оплакват, вместо да се извинят. Освен това, имайте си винаги едно на ум – ревниви са.

 

Телец

 

Преекспонират личните си неприятности. Ако се случи нещо непредвидено, приличащо макар и бегло на проблем, го описват толкова драматично, сякаш предстои разпадането на Вселената.

 

Многознайковци. Не търпят чужди съвети, противопоставяне и, усетят ли се застрашени, стават раздразнителни. В такъв момент са в състояние да сътворят хиляди глупости само от единия инат. Пазят си своето, а силното чувство за собственост ги прави и силно ревниви, при това не само спрямо хора, а и спрямо предмети.

 

Близнаци

 

Самоувереност преминаваща в самонадеяност. Те ще ви убеждават, че са прави даже и когато сами не си вярват. Ако сте до толкова наивни и доверчиви, че да следвате „предписанията“ им, то резултатите ще си останат за ваша сметка.

 

Усмихнати и с чувство за хумор, наистина, но закачката им не рядко граничи с ирония и може да се превърне в подигравка. Не се знае как го правят, но човек не може да им се разсърди. Големи прахосници и любопитковци. Каквото и да ви обещаят, не им вярвайте. Щом нещо друго (или някой друг) привлече вниманието им на секундата ще забравят обещанието си.

 

Рак

 

Смятайте, че сте късметлии, ако случайно попаднете на Рак, който може да взима самостоятелни решения. Те непрекъснато търсят подкрепа и одобрение, а най-голямата им трудност е да признаят грешките си.

 

Не си и помисляйте да ги критикувате за каквото и да било. Ще ги вкарате в дълбока и непреодолима депресия. Съчетанието между емоционална нестабилност и лична привързаност е убийствено.

 

Твърдо са убедени, че всички трябва да адаптират собственото си настроение към тяхното, че техните проблеми са най-значими, направо с галактическо измерение и че светът принципно е враждебно настроен към тях. Последното, естествено, е далеч от истината, но опитите ви да ги разубедите ще са излишно прахосване на енергия.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия