Привлекателните черти на зодиакалните знаци [част втора]

2016-08-16 11:59:00
Привлекателните черти на зодиакалните знаци [част втора]
Снимка: iStock

Много често ми задават въпроса: коя е най-хубавата зодия? Няма „хубави“ и „лоши“ зодии. У всеки зодиакален знак дремят по един ангел и един дявол. На всички им е дадена и „лъжичка мед“, и „лъжичка катран“, което е валидно и за двата пола. Така че, като хапвате от меда от време на време ще се налага да хапвате и от катрана.

 

Ето това са привлекателните черти на зодиакалните знаци.

 

Лъв

 

Царственият представител на Зодиака е изключително жизнен, позитивен, щедър и целеустремен. Няма да чуете лоша дума или остра критика от приятеля ви Лъв или (ако се наложи) ще бъде изречена така, че да не засегне човешкото ви достойнство. Трябва ви търпелив слушател? Значи, трябва да имате приятел Лъв.

 

Трябва ви смел човек, който да се намеси и да ви защити в критичен момент? Много сте го закъсали, ако нямате приятел Лъв.

 

Искате да разчитате на някого, идеалът ви за връзка е „привързаност и вярност“? Приемете, че сте късметлии, ако сте попаднали на партньор Лъв. И няма проблем цял живот да се радвате на тези екстри, стига да не „настъпите Лъва по опашката“.

 

Дева

 

Вие се чувствате като обвити в непробиваем пашкул? Някой гравитира около вас внимателно, нежно, грижовно, без да ви досажда. Създава ви уют, естетична обстановка и деликатна компания. Нека се сетя: имате приятел Дева.

 

Това са личности акуратни, интелектуални, добри анализатори, любознателни, с разнородни интереси. Разговорът с Дева никога няма да ви отегчи, да се превърне в глупав брътвеж или клюкарска одумка.

 

Девите са сговорчиви, подредени и чистоплътни. Уважавайте личните им стандарти и няма да съжалявате.

 

Везни

 

Лъчезарна усмивка, изпълнен с искреност поглед и неудържимо желание да са ви полезни, да направят каквото е необходимо, за да ви е спокойно, приятно и удобро. Готови да намерят решение на всеки конфликт, да прекратят с добра дума всеки спор, при това търсейки решение, изгодно за всички.

 

Отговорни, миролюбиви, добре информирани, Везните са не просто интересни събеседници. Те са „живият сензор“ на истината. Ако се съмнявате в нечия коректност, то организирайте си среща, на която да присъства приятелят ви Везни. Ще надуши лъжата още във въздуха и ще ви спести куп неприятности.

 

Скорпион

 

Не се опитвайте да ги опознаете подробно. Няма да ви позволят. Скорпионите са тайнствени, отговорни и целеустремени.

 

Изключително инициативни, действени, жизнени и лоялни те не могат да бездействат или пък да си пропиляват времето пасивно. Трябва да правят нещо, да се чувстват нужни.

 

Отстояват принципите си, имат мнение по всеки въпрос и си го защитават. При това ще го кажат откровено и директно, а ако случайно не ви харесва – проблемът си е ваш.

 

Но пък който има приятел Скорпион трябва да знае, че има до себе си „Рицарят на правдата“. Няма нужда да се занимавате с неприятелите си или да измисляте пъклени планове за отмъщение. Скорпионът ще го направи вместо вас абсолютно убеден, че е свършил едно добро дело - възстановил е равновесието във Вселената. 

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия