Привлекателните черти на зодиакалните знаци [част първа]

2016-08-15 12:15:00
Привлекателните черти на зодиакалните знаци [част първа]
Снимка: iStock

Много често ми задават въпроса: коя е най-хубавата зодия? Няма „хубави“ и „лоши“ зодии. У всеки зодиакален знак дремят по един ангел и един дявол. На всички им е дадена и „лъжичка мед“, и „лъжичка катран“, което е валидно и за двата пола. Така че, като хапвате от меда от време на време ще се налага да хапвате и от катрана

 

Ето това са привлекателните черти на зодиакалните знаци.

 

Овен

 

Само трябва да им подхвърлите някаква идея! Ще я посрещнат с истински възторг и бурен ентусиазъм. Ще ви подкрепят дори в най-налудничавите ви хрумвания. Ще направят на пух и прах всичките ви страхове и опасения. Като междувременно откровено ще си признаят собствените си такива, но пък ще ви успокоят, че и да не „ви се получи“ не е драма, светът няма да се затрие.

 

Дружелюбната им усмивка е обезоръжаваща, откровеността – заразителна, а честността – несравнима. Ако имате приятел Овен можете да разчитате на него безпрекословно. Не се стресирайте от импулсивните реакции, те са плод на неизчерпаемата им енергия.

 

Телец

 

Никой няма да се погрижи за вас по-добре от един Телец. Те са безкрайно мили, любвеобилни, гостоприемни и съпричастни. Ще ви приютят, изслушат, успокоят, нахранят, развеселят.

 

Няма да ви досаждат със собствените си проблеми, обаче ако много настоявате ще споделят туй-онуй от житейския си опит. Но не и целите си. Защото намислят ли си нещо са много упорити и защото умеят да пазят тайни. Най-вече собствените си тайни. С приятел Телец ще сте като зад Гибралтарската стена – непоклатими са. Само не заставайте на пътя им, не е здравословно.

 

Близнаци

 

Скучно ви е? И тъжно? Това означава, че нямате приятел Близнаци. Никой не може да скучае с Близнаци, няма такъв вариант. Те кипят от енергия, жизнерадостното им излъчване се усеща и от Космоса.

 

Толкова са общителни и любопитни, че не смогвате да отговорите на въпросите им. Толкова са креативни и занимателни, че не успявате да осъзнаете задълбочено дори и една четвърт от идеите им. Толкова са весели и усмихнати, че нямате време да им се разсърдите за сътворените глупости.

 

И в същото време имайте пред вид, че залагайки на интуицията си, те ще усетят какво си мислите. Минутка, преди да решите, че ви досаждат ще си тръгнат, ще оставят разговора недовършен, а сърцето им ще продължава да е отворено за вас.

 

Рак

 

За приятеля ви Рак е нужно само едно – да знае, че го обичате. Светът на Рака е яйце с вътрешност, наречена „семейство“ и черупка, наречена „любов“.

 

Ракът живее за близките си и е готов да ги следва колкото и където се налага. Раците са едно кълбо от емоции и таланти, от общителност и предпазливост, от вярност и щедрост. С други думи казано, кълбо от противоречия, но здраво вплетени в стремежа да ви предпазят от неприятности. За вас остава само да водите Рака напред без да му пречите да гледа назад.

 

Не лишавайте Раците от миналото, то ги успокоява.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия