12-те най-чести сънища и техните значения

2016-08-15 20:13:00
12-те най-чести сънища и техните значения
Снимка: Pixabay

Всички сънуваме. Някой хора никога не са си спомняли сънищата и затова смятат, че не сънуват, но всъщност всички сънуваме. И има няколко специфични сънища, които повечето хора сънуват и след като се събудят изпотени или превъзбудени, търсят посланието на онова, което подсъзнанието им е показало през нощта. Ето няколко често срещани сънища и техните послания към сънуващите.

 

Клоуни. Основната мистерия на този сън е свързана главно със собствения ти страх от тях. Присъни ли ти се клоун се счита за липса на забавления в живота ти. Трябва да повече да се усмихваш. Може да бъде интерпретиран и като маска, която слагаш на лицето си, за да прикриеш истинските си чувства.

 

 

Болести. Тук главна идея е, че се страхуваш от онова, което не знаеш. Страхуваш се как неизвестното може да ти навреди.

 

Давиш се. В сън, в който се давиш, бива интерпретиран като предела на силите ти. Още една „капка“ и всичко ще „потънеш“ заедно с теб. Демек, успокой топката.

 

Катастрофа. Счита се, че когато сънуваш катастрофа се притесняваш, че не можеш да управляваш живота си.

 

Падане от високо. Може да бъде отнесено към страха ти от височини и този от смъртта. Също така, когато сънуваш, че падаш обикновено се събуждаш много бързо. Тук има препратка към контрола, който е в твоите ръце.

 

 Бебе. Бебето е предвещание за нещо ново в социален или професионален план. А не, че си бременна. Дишай.

 

Смърт. Има много противоречия, но обикновено се смята, че в сънищата нещата са наобратно. Ако сънуваш нещо лошо, то те очаква обратното и вице верса. Когато сънуваш смърт те очаква промяна. Нова страница в живота ти, трансформация. Стига да обичаш промените, това е една добра новина.

 

Секс. Всеки трябва да е имал поне един сън, в който разменя интимности с другия пол… или същия пол. Ако сънуваш, че правиш секс означава просто, че подсъзнанието ти дава израз на определена сексуална фантазия. Или просто ти показва, че дори и да не съзнаваш, имаш нужда от секс. И двете неща са актуални.

 

Голота на публично място. Това се интерпретира като откритост и честност. Очевидно, поставяйки те в срамни ситуация в сънищата ти, подсъзнанието ти се опитва да се похвали за това, колко искрен човек си. Да се събудиш от такъв сън е много облекчаващо.

 

Губиш се. В сън, в който се губиш може да означава, че си на кръстопът и не знаеш по кой път да поемеш, както и да отрази факта, че не проявяваш голямо внимание към нещата в живота си. Помисли си внимателно.

 

Изневяра. Говори за несигурност в себе си или за пробуждане на гузна съвест. И двата случая – говори с половинката си, а?

 

Нападат те. Ако сънуваш, че някой те напада, означава, че не се доверяваш лесно и се страхуваш от критика. За това бягаш от нея и непрестанно се страхуваш от болка и предателство.

Автор: Моника Цветкова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
nikidim991
преди 7 години

До Ivan4o0o0: Сънищата не са случайни, те целят да ни дадат правилната насока в живота ни, така че не бъдете невеж спрямо тях.

Ivan4o0o0
преди 7 години

Или просто сънуваш -_-


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия