Какво да правиш, докато гаджето ти гледа ЕВРО 2016? [за момичета]

2016-06-16 14:47:00
Какво да правиш, докато гаджето ти гледа ЕВРО 2016? [за момичета]
Снимка: iStock

ЕВРО 2016 е вече в разгара си. И най-вероятно като повечето момчета и твоето гадже не намира достатъчно свободно време за теб, особено от 16, 19 и 22 часа, когато са мачовете. Добрата новина е, че от другата седмица мачовете ще бъдат само от 19 и 22 часа, но пък седмица по-късно отново ще има 3 мача на ден. И така до 30 юни, когато са четвъртфиналите и мачовете ще бъдат само от 22 часа. Да, всеки ден ще има по 1 мач до 10 юли, когато е и финалът на ЕВРО 2016.

 

Тази програма не ти звучи никак оптимистично, а? Е, вместо да се ядосваш, по-добре оползотвори свободното си време по приятен за теб начин. Ако не се сещаш как, ние имаме няколко готини идеи, които най-вероятно ще ти харесат.

 

Женско парти


 

Най-вероятно не само ти страдаш от факта, че гаджето ти обръща повече вниманието на Европейското, отколкото на теб. Така че защо не събереш приятелките си и не си направите едно щуро женско парти? Може да зададеш някаква тема на партито – пижамено, с маски, а може дори да вземете футболните екипи на гаджетата си и да се облечете с тях и да купонясвате до зори. Ако отидете така облечени в някоя дискотека, със сигурност ще съберете погледите на всички.

Също така може да отидете някъде на СПА уикенд и да се поглезите на воля.

 

Погрижи се за себе си


 

Докато гаджето ти седи часове наред пред телевизора псува и крещи „Х“, „равен“, “гооооол”, “дузпа” и т.н., ти може да обърнеш внимание на себе си и да станеш още по-красива, отколкото си. Сега е моментът да отидеш на фризьор, маникюр, да си направиш кола маска или лазерна епилация. А защо да не отидеш и на масаж и да се поглезиш? Също така може да отидеш на шопинг с приятелки и да подмениш гардероба си. Каквото и да направиш, важното е да обърнеш внимание на себе си и да се почувстваш по-добре.

 

Направи си готин маникюр


 

Ако не искаш да ходиш на професионален маникюрист, може да си направиш маникюр у дома. Но си направи всички съпътстващи релаксиращи процедури около него – ваничка със соли, парафинова маска, избутване на кожичките, оформяне на ноктите, почистване, основа, лак, декорация и топ лак. Междувременно може да пиеш любимия си коктейл или друга напитка, която харесваш. Така релаксът ще бъде на макс.

 

Прочети някоя книжка


 

Европейското е достатъчно дълго, за да успееш да прочетеш поне една книга. А колко книги си натрупала на нощното си шкафче? Поне няколко, нали? И ето, че този месец ще имаш достатъчно свободно време, за да прочетеш поне тази, която си започнала или някоя по-тънка.

 

Намери G точката си


 

Това определено е едно по-странно предложение, но защо пък не? Ако все още не знаеш къде се намира тази точка на удоволствието, може да се усамотиш и да опознаеш тялото си. А успееш ли да я намериш, гарантираме ти по-приятни сексуални изживяване оттук-нататък.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Toni1899
преди 7 години

Това където пише да идат на дискотека с на гаджетата футболните екипи е направо втрещяващо тъпо... Кой ги мисли тея статий...

YSMF
преди 7 години

Вие затова ли си търсехте автори, за да публикуват подобни журналистически тумори?

ДОТА
преди 7 години

ако си търси сама тая джи точка, а той гледа мач, значи нещо сериозно куца в отношенията ви

nqmamNervi
преди 7 години

"Намери G точката си"хахахаха авторите кажете веднага на кво сте

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия