Научи повече за твоята индийска зодия [част трета]

2016-04-07 14:48:00
Научи повече за твоята индийска зодия [част трета]
Снимка: iStock

Сигурно знаеш, че освен добре познатият ни хороскоп, има и други, които също разкриват доста неща за нас. В тази статия ще обърнем внимание на индийския хороскоп. Според индийското учение годината се дели на 27 „накшатри“ - половини от лунния цикъл, които символизират различни животни. За да разбереш в коя накшатра си се родил, просто трябва да знаеш рождената си дата.  

 

Ашлеша, Котарак

 

От 2 до 15 август

 

Ти имаш страхотно чувство за хумор, лесно омайваш хората и умееш да преценяваш нещата правилно. Винаги получаваш това, което искаш, защото с лекота се сприятеляваш и прелъстяваш хората. Ти си изключително независима личност и не си създаден за семеен живот. В любовта имаш нужда от достатъчно свобода и възхищение. Обичаш да прелъстяваш, затова винаги си заобиколен от хора, които те харесват. Една от негативните ти черти е, че имаш ужасно развито чувство за собственост и за да имаш връзка, партньорът ти трябва хем да ти дава достатъчно свобода, хем да ти дава отчет за всяко свое действие. Може да се каже, че интимността те плаши. В секса си доста голям егоист, правиш само нещата, които на теб ти харесва и ако нещо не ти допада, рискуваш да станеш агресивен. Най-подходящите сексуални партньори за теб са Маймуна (Шравана), Елен (Жиеща), Котка (Пунарвазу), Мъжка маймуна (Пурва Ашадха) и Сърна (Анурадха).

 

Магха, Плъх

 

От 16 до 29 август

 

Ти си доста консервативна личност и пазиш традиционните ценности. Много рядко се случва да си прекалено упорит, на моменти дори нахален. Имаш нужда да управляваш, да притежаваш власт и да преуспяваш материално и социално. Колкото и големи постижения да имаш, рядко оставаш доволен от себе си. За теб любовта е от огромно значение и затова никога не прибързваш. Имаш нужда от време, за да намериш подходящата си половинка. Партньорът ти трябва да е търпелив, да приема твоите изисквания и да понася спокойно амбициите ти. Почитател си на житейските радости, хубавата храна, красотата, празниците и качествения секс. Винаги имаш желание за секс и ненаситността ти е в състояние да умори половинката ти. Най-подходящите сексуални партньори за теб са Женски плъх (Пурва Фалгуни) или друг Плъх.

 

Пурва Фалгуни, Женски плъх

 

От 30 август до 12 септември

 

Готов си да работиш усилено, за да имаш достатъчно финансови средства и да задоволяваш капризите си. Ти си доста спокоен и рационален човек, който е привързан към дома си и семейството си. Определено обичаш домашния уют. В любовта имаш нужда от сериозно обвързване и общи цели, които да ти помогнат да създадете семейство. За теб най-важното нещо на света са децата. Готов си на всичко, за да направиш детството им незабравимо, а животът – лесен и приятен. Обичаш секса и разнообразието му. Когато някой те привлича, ти веднага му показваш, че имаш интерес към него, без да се притесняваш. Понякога си прекалено директен и това плаши някои хора. Често ти се случва да се скараш с гаджето и да се сдобрявате в леглото. Най-подходящите сексуални партньори за теб са Плъх (Магха) или друг Женски плъх.

 

Улара Фалгуни, Бик

 

От 13 до 25 септември

 

Ти си изключително дружелюбен, щедър и великодушен човек. Понякога нямаш ясни цели в живота и на моменти ти липсва достатъчно увереност. Научил си се да криеш стреса под маска на спокойствие и трудно се приспособяваш към промените. Стъпил си здраво на земята и затова имаш нужда от надежден партньор. Предпочиташ сериозното обвързване пред краткотрайните страстни връзки. Бъди внимателен, защото стремежът ти към съвършенство може да ти създаде сериозни проблеми. Партньорът ти трябва да е много добър в леглото, защото е трудно човек да ти задържи вниманието. Най-подходящите сексуални партньори за теб са Овен (Пушиа), Овца (Криттика), Елен (Жиеща), Сърна (Анурадха), Бивол (Свати) и Крава (Уттара Бхадра).

 

Втората част от статията четете тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия