Научи повече за твоята индийска зодия [част първа]

2016-04-05 13:46:00
Научи повече за твоята индийска зодия [част първа]
Снимка: iStock

Сигурно знаеш, че освен добре познатият ни хороскоп, има и други, които също разкриват доста неща за нас. В тази статия ще обърнем внимание на индийския хороскоп. Според индийското учение годината се дели на 27 „накшатри“ - половини от лунния цикъл, които символизират различни животни. За да разбереш в коя накшатра си се родил, просто трябва да знаеш рождената си дата.

 

Ашвини, Жребец

 

От 13 до 26 април

 

Ти си изключително общителен човек, който обича да търси вниманието на околните и се радва, когато постига успехи. Обичаш да се движиш, да действаш и се радваш на новостите около теб. В любовта не правиш компромиси. Половинката ти трябва да уважава твоята свобода, да бъде инициативен и да отговаря на критериите ти, иначе бързо ще приключиш връзката. В Индия Ашвини има репутация на издръжлив боец на сексуалния фронт. И ти като него винаги си готов да направиш първата крачка, защото сексуалният ти нагон надделява. Най-подходящите сексуални партньори за теб са Елен (Жиеща), Змей (Рохини), Маймунка (Шравана), Кобила (Шатаби-шак), Сърна (Анурадха) и Мъжка маймуна (Пурва Ашадха).

 

Бхарни, Слон

 

От 27 април до 10 май

 

Ти си амбициозен индивидуалист, който е готов да се нагърби с всякаква работа. Обичаш луксозните неща, вкусните ястия, хубавите дрехи и парфюми. В индийския зодиак Слонът е източник на женската енергия и символизира сладострастието. Във връзките си проявяват собственическо чувство и винаги контролираш нещата. Имаш нужда от дългосрочни планове и постоянен партньор, който да ти вдъхва увереност. Имаш нужда от редовен и интензивен секс, за да бъдеш максимално задоволен. Готов си на всичко, за да успееш да привлечеш вниманието на човек, по когото си падаш. След като победиш обаче, губиш интерес към него. Най-подходящите сексуални партньори за теб са Змия (Мригазира), Мъжка маймуна (Пурва Ашадха), Слоница (Ревати), Бивол (Свати), Биволица (Хаста), Маймунка (Шравана) и Овен (Пушиа).

 

Криттика, Овца

 

От 11 до 24 май

 

Често ти се случва да се разкъсваш между смелостта и страха, пуританството и откритата проява на емоции, съзиданието и разрушението, спокойствието и избухливостта. В същото време умееш да се владееш и да се справяш в трудни и конфликтни ситуации. В любовния живот не се притесняваш от нагърбването с отговорност. Добър ръководител си, но в личния живот често си прекалено прикрит и предпазлив. Когато се сблъскаш със съперник, не се втурваш в битка, а отстъпваш смирено. В секса си страстен и чувствен, но не си достатъчно предприемчив. В любовта може да се каже, че си пасивен. Обичаш да бъдеш преследват, но не и да те настигат. Най-подходящите сексуални партньори за теб са Крава (Уттара Бхадра), Слоница (Ревати), Слон (Бхарани), Биволица (Хаста), Бивол (Свати), Овен (Пушиа) и Мангуста (Уттара Ашад-ха).

 

Рохини, Змей

 

От 25 май до 7 юни

 

За теб може да се каже, че си доста чувствителен, обидчив и непостоянен. На пръв поглед изглеждаш адски безразличен, но всъщност имаш трепетно сърце и приемаш нещата доста навътре. Ти си творческа личност и цениш красивите неща около себе си. Имаш нужда от разкош и интелектуално общуване. Скуката е в състояние да те убие. В личния живот имаш нужда от половинка за цял живот. Ревнуваш доста и често се чувстваш объркан по отношение на чувствата си. Готов си да жертваш всичко в името на любовта и не можеш да си представиш живота без редовни интимни срещи и романтика. С лекота привличаш вниманието на противоположния пол, винаги преследваш обектите на желанието си и лесно се палиш, поради тази причина често изпадаш в сложни любовни ситуации. Дори, когато връзката ти е идеална, ти оставаш незадоволен, което може да те тласне към изневери. Най-подходящите сексуални партньори за теб са Слон (Бхарани), Слоница (Ревати), Змия (Мригазира), Кобила (Шатаби-шак) и Жребец (Ашвини).

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Lilly23
преди 6 години

А 3 февруари?!?!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия