Направи готино парти в стил „ Мега – чудесата: на калинката и черния котарак"

2016-03-23 14:14:00
Направи готино парти в стил „ Мега – чудесата: на калинката и черния котарак
Снимка: iStock

Организирането на парти винаги е сложна и дълга процедура. Понякога дори имате чувстото, че продължава вечно и не може да усетите удовлетворение от постигнато. С подходящите идеи и концепция обаче, може да се превърне в приятно и забавно приключение. Вдъхновени от новия сериал на Дисни Ченъл „Мега-чудесата: на калинката и черния котарак“ ви предлагаме няколко идеи, с които да се превърнете в звездата на купона!

 

Първото и най-важно правило при организирането на парти е изборът на място. Помещението, в което ще съберете вашите гости трябва да бъде просторно, приветливо и уютно. А за да има и повече адреналин в купона за супер герои, е добре мястото да бъде на високо и да разполага с хубава гледка. Таванските помещения или високите етажи, биха били страхотен избор!

 

Това, което внася настроение и допринася за по-добрата атмосфера определено е декорът. Колкото по-креативни и смели сте в избора и изработката, с толкова по-голям успех ще се увенчае вашето парти. Бъдете иновативни – използвайте материали като цветна и гланцирана хартия, с които да направите макети на героите от „Мега-чудесата: на калинката и черния котарак“; ако сте добри в рисуването грабнете цветните моливи и скицник и пресъздайте супер героите през собствения си поглед; изработете маска от червена хартия и я декорирайте с черни точки като на Калинката; направете и ушички като тези на Котарака или създайте светещата маска на Хълк Мод с помощта на неонови сламки, като им придадете собствения си почерк.

 

 

Най-хубавото е, че може сами да изберете както своя костюм, така и на вашите гости. Ако не желаете да ги ангажирате прекалено, може просто да обявите дрескод на партито – червено и черно. Ако искате да се потопите напълно в идеята за супер герои обаче, задайте на всеки по отделно желания костюм или ги определете на лотариен принцип чрез предварително проведена томбола. Изненадайте ги на входа, като им подарите ръчно изработени червени шалове на черни точки или перуки, вдъхновени от пазителите на доброто и покровителите на злото от сериала.

 

Никой не би желал гостите му да скучаят, за това се подгответе с музика, която ще се хареса на приятелите ви. Вдъхновете се от музиката към сериала, подгответе албум с песни, които според вас харесват супер героите и се забавлявайте. Страхотна идея е да организирате караоке вечер – така освен, че ще прекарате незабравимо, ще сте в крак и с най-новите песни от „Мега-чудесата: на калинката и черния котарак“.

 

Игрите са неразделна част от сценария за добро парти. Включете много настолни игри, обявете конкурс за най-добър костюм на вечерта – формирайте жури и зарадвайте с награди победителите. Споделяйте своите снимки в социалните мрежи, така че всички да поискат да бъдат част от бъдещите купони. Развихрете въображението си и организирайте състезание за „Моден дизайнер на Калинката“ – нека всеки изготви костюм, с който би желал да облече героинята!

 

И все пак - не оставяйте гостите си гладни! Винаги може да ги поглезите с любимите си напитки, ядки, солети и плодове. С помощта на родител подгответе любимия си сладкиш или торта, като покажете творчество и изобразите лика на любимия си супер герой. Страхотна идея за парти са и мъфините – може да подогтвите такива с червена глазура и шоколад, а по-сръчните в кухнята биха могли да подготвят мъфини, декорирани с калинки. Домашната лимонада пък би освежила приятелите ви и би допринесла за успеха на партито.

 

За да подготвите незабравимо парти, да генерирате нови идеи или да затвърдите вече предложените не пропускайте сериала „Мега-чудесата: на калинката и черния котарак“, който може да гледате всеки ден от 17:10 часа по Дисни Ченъл България.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия