Как да съчетаваш дрехите

2016-03-12 17:33:00
Как да съчетаваш дрехите
Снимка: freedigitalphotos.net

Да направиш от дрехите и аксесоарите си съчетания, които са уникални, неочаквани и забележими. Всички ще се обръщат след теб и ще те хвалят колко добре си облечена. Ето как да го постигнеш.

 

Ако избереш семпла едноцветна рокличка, винаги се старай аксесоарите да са дръзки и забелязващи се – лъскава чантичка и някое бижу с камъни (не прекалявай с бижутата, защото става прекалено натруфено, най-добре избери едно и то да е внушаващо). Подбери обувки, които да са същия цвят (ако не черен), но може да бъдат и в различен нюанс от роклята. Въпреки това всяка мацка трябва да има поне едни лачени обувки, които ще се окажат подходящи за някой случай поне веднъж в живота ѝ.

 

Чантата е жизненоважен аксесоар. Затова тя трябва да е едновременно модерна и функционална. Направи я още по-привлекателна с интересна брошка или вържи шалче от едната ѝ страна. Но не забравяй, че чантата винаги трябва да е стилна и с големина според случая. Когато става въпрос за всеки ден, няма проблем, но за вечерта наистина помисли.

 

 

Ако се чудиш с какво да бъдеш елегантна и стилна, заложи на малка червена или черна рокля. Тези цветове винаги ще са на мода. За да изглеждаш по-слаба роклята ти трябва да пада до най-тънката част на краката ти. Или под прасеца, или малко над коляното.

 

Когато носиш някоя типично женска дреха, с пайети например, задължително я комбинирай с аксесоари с мъжко (или по-сурово) излъчване. Пайетите са винаги актуални, въпреки че някои момичета ги смятат за прекалено блестящи. Но понякога просто трябва да заблестиш и пайетите и сребристите аксесоари са най-доброто решение.

 

Избягвай да бъдеш облечена в кожа от глава до пети, освен ако не искаш да изглеждаш като някоя рокаджийка и бунтарка от 90-те. Вместо това заложи на силни акценти с капси или камъни.

 

Актуалните тенденции са насочени към силните и властни жени. Линиите са изчистени с типичните за военния стил кройки – сако с пагони например е супер.

 

Елегантност. Семпъл дизайн, изчистени и удобни кройки в черно и бяло са супер. А класическите модели са хит сега.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия