Подходящи зимни спортове според зодиакалния ви знак [част трета]

2016-01-27 12:15:00
Подходящи зимни спортове според зодиакалния ви знак [част трета]
Снимка: iStock

Докато през зимата някои хора предпочитат да си стоят на топло вкъщи, други прекарват свободното си време навън, спортувайки. Виж кои са подходящите за теб зимни спортове според зодията: 


Стрелец

 

Родените под знака на Стрелеца принципно са любители на спорта, съревнованието и много хазартни, особено ако има с кого да се състезават. Освен това, напълно оправдават името на знака си и силата им е точно в спортовете, свързани със стрелба. Такъв зимен спорт е биатлонът, където Стрелците наистина се чувстват „в свои води“, защото умеят да преценяват позициите си и да изчакват търпеливо най-подходящия момент за действие.

 

 

Козирог

 

Козирозите харесват изпитания, в които могат да докажат издръжливостта си и да постигнат победа най-вече над... себе си. Те са упорити, последователни, методични и в състояние да понесат тренировки, които биха докарали всеки друг до пълно изтощение. Ако се състезават разпределят силите си така, че да могат да се форсират в последния момент, когато всички останали вече са изцедили от себе си и „последната капка“ енергия. Добре биха се справили със спортове като ски-бягане или спускане по бабуни.

 

 

Водолей

 

За Водолеите животът е източник на развлечения, контакти и възможност да споделят успехите си с всички, които гравитират в орбитата им. Водолеите загубват интерес към всичко точно толкова бързо, колкото и се „запалват“ по дадена идея. Те са доста неустойчиви в емоционален план и преживяват с дълбоко огорчение дори дребни неуспехи. В същото време са гъвкави, ловки и харесват спортовете, в които може да се комбинира сила с импровизация и да се прилагат нестандартни подходи. През зимата такива са буер или юкон куест, стига да има къде да ги практикуват.

 

 

Риби

 

За Рибите е много важно да се занимават с нещо престижно и по този повод те обикновено се ориентират към най-популярното в даден момент, независимо дали става дума за спорт, изкуство или друг вид активна дейност. Всъщност, за Рибите е много важно да спортуват, защото според статистиката именно в техния знак е най-голям относителният дял на хората с вредни навици. Рибите не са любители на физическите натоварвания, но обожават музиката и водата. В същото време ставите при тях са „слабо място“ и е желателно да практикуват щадящи спортове, за да се предпазят от травми. Подходящ зимен спорт за Рибите е бобслеят, където маневрите са плавни, но скоростни и създават усещане за плуване, но не във вода, а върху лед.

 

 

Първата и втората част от статията четете тук и тук:

Тийнейджърският хороскоп е изготвен от Петя Георгиева



Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
foreversmall
преди 8 години

пълни глупости


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия