Християна Лоизу е новият X Factor на България

2016-01-26 14:18:00
Християна Лоизу е новият X Factor на България
Снимка: Нова тв

Кипърката Християна Лоизу е новият Х Factor на България. Тя успя да се пребори с Дарина Йотова и 15-годишния любимец на публиката Кристиян Костов.

 

Финалът вчера определено бе най-оспорваният досега. Тримата представиха по една своя любима песен, която са изпълнили по време на участието си в предаването, а след това изпълниха дует с известен певец.

 

Кристиян Костов пя заедно с Васил Найденов, двамата изпълниха песента „Сбогом, моя любов“. Християна пя на една сцена заедно с Наско от БТР, а Любо Киров подкрепи Дарина и двамата изпълниха хита „Без теб“.

 

 

Вчера определено Дарина бе най-атрактивна на сцената, но въпреки това я напусна първа. Тя обаче не съжалява, че не е финалистка, защото Криско  ѝ обеща да бъде до нея и да започнат работа заедно още от днес.

 

След отпадането на Дарина, Християна и Кристиян изпълниха по още една песен, давайки най-доброто от себе си.

 

Кипърката изпя песента „Осъдени души“ на Лили Иванова, а Кристиян заложи на „Ако си дал“ на Емил Димитров.

 

Малко преди да бъде обявен новият Х Factor на България на сцената излязоха предишните победители на музикалното предаване – Рафи, Жана Бергендорф и Славин, които изпяха обща песен.

 

И тримата бяха категорични, че най-трудното за победителя тепърва предстои.

 

Християна Лоизу е новият X Factor на България. Освен с почетното звание, кипърката грабна и награда на стойност 50 000 лева, която ще ѝ помогне за нейното бъдещо музикално развитие.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия