Подходящи зимни спортове според зодиакалния ви знак [част първа]

2016-01-25 12:15:00
Подходящи зимни спортове според зодиакалния ви знак [част първа]
Снимка: iStock

Докато през зимата някои хора предпочитат да си стоят на топло вкъщи, други прекарват свободното си време навън, спортувайки. Виж кои са подходящите за теб зимни спортове според зодията:

 

Овен

Родените под знака на Овена са точно „спортен“ тип хора, много активни и е желателно да се занимават със спортове, които не подтикват към прояви на агресия. Овните са енергични, решителни, търсят навсякъде и във всичко бързия резултат. Понякога не им достига търпение или последователност и се опитват да постигнат победа по-скоро с надмощие, отколкото с ловки тактически ходове. Най-подходящите зимни спортове за Овена са от колективните хокея, а от индивидуалните - шорт-трека.

 

 

Телец

 

Телците са естети. За тях е много важно да изглеждат красиво пред публика. Освен това те не са особено пъргави и не обичат да се преуморяват. Когато става дума за спорт техните основни предимства са силата и издръжливостта им. Те са спокойни и умеят да си разпределят енергията така, че да им стигне за максимално количество време. Най-добри резултати през зимата биха постигнали, ако насочат усилията си към каране на кънки.

 

 

Близнаци

 

Близнаците са най-големите „бързаци“ от всички знаци. Те са жадни за нови впечатления, ненавиждат еднообразието, те са „ловци“ на новости и често сменят заниманията си (включително спортните), гонейки поредния успех. Близнаците обичат екстремните спортове. Еднакво добре се справят както с колективни, така и с индивидуални видове спортове. По-ниската си физическа издръжливост компенсират с невероятна ловкост и стремителна реакция. Близнаците са интелигентни, сговорчиви и подхождат към проблемите изключително логично и хладнокръвно. Именно за това те побеждават там, където по-импулсивните знаци губят контрол. Подходящ зимен спорт за Близнаците е кърлингът, който изисква скорост, наблюдателност и точни действия.

 

 

Рак

 

Ракът е кардинален знак. Родените в този времеви период не са склонни да сменят често заниманията си по принцип и спорта в частност. За тези хора е много важно да се грижат за фигурата си, тъй като имат склонност към рязка промяна на теглото. Сила, ловкост и издръжливост не им липсват, но са капризни, раздразнителни и не умеят да губят. За сметка на това, обаче, умеят да импровизират, което до голяма степен компенсира по-горните недостатъци. Биха постигнали несравними успехи в дисциплините ски свободен стил, които се състоят от спускане по бабуни, крос и скокове от рампа.

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Evaa11
преди 8 години

Кога ще излезе втора част


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия