Какви са любовните ти умения според зодията [част първа]

2016-01-29 18:04:00
Какви са любовните ти умения според зодията [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Всяка зодия си има различен темперамент. Виж какви умения като любовници притежават представителите на различните астрални знаци.

 

Овен. Сексът с Овен е истинско огнено преживяване. В леглото те се стараят да задоволят максимално своя партньор. Интересното е, че тази тенденция важи не само за родените под този зодиакален знак, а и за онези с асцендент Овен. Сексът с тях е наистина запомнящо се и много страстно изживяване. Недостатъкът на зодия Овен обаче е, че  много бързо се насища от човека до себе си и лесно го заменя с друг. Но навикът му да сменя партньори рано или късно го отегчава, и тогава вече той се концентрира върху един партньор.

 

Телец. Телците могат да бъдат изключително нежни и в същото време доминиращи в леглото. Те често варират между тези две крайности, което прави секса с тях доста вълнуващ и изненадващ. Няма как да ти бъде скучно с такъв човек. Нещо много типично при тях е, че след като са задоволили партньора си, Телците обичат да го държат дълго в прегръдката си. Недостатък на Телеца е, че е чревоугодник и понякога обича да прекалява с хапването. Тогава бързо му се доспива и сексът не се осъществява.

 

 

Близнаци. Родените под този знак са безгрижни и понякога повърхностни. Такива са и в леглото. Те винаги бързат за някъде, което съкращава удоволствието от секса с тях. Но пък са толкова романтични и мили, че това е реваншът им. Може да не са идеалните любовници, но пък са идеални съпрузи. Недостатък. Трудно успяват да канализират енергията си. В секса са по-скоро хаотични, отколкото градивни, което може да действа доста изморително на партньора им.

 

Рак. Раците могат да бъдат много нежни, ласкави, обичливи. Те са много романтични. Обичат да се раздават за своя партньор и го правят максимално. Притежават особена харизма. Лошото на Раците е, че постоянно нещо ги притеснява и ги лишава от очарованието им. Добре е да са пo-уверени в интимните си умения и по-малко чувствителни, защото прекалената им емоционалност им прави лоша услуга доста често.

 

Лъв. Това е една от зодиите, които са в състояние да те изненадат, дори когато смяташ, че си видял/а всичко от тях. Представителите на този знак, както и всички с такъв асцендент, обичат да експериментират и изпробват различни пози. Но винаги го правят с мисъл за партньора, а не само за себе си. Недостатък. Лъвът може да бъде както страстен, така и елегантен. Лошото е, че понякога прекалено се увлича в ролята и забравя целта.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия