Модерните връхни дрехи

2015-12-27 13:35:00
Модерните връхни дрехи
Снимка: freedigitalphotos.net

Безспорно тази година най-големият хит сред връхните дрехи са пухените якета. Ето най-актуалните тенденции сред тях.

 

Сред топ предложенията са обемните модели, които стигат почти до петите. Повечето са разкроени и се носят така, все едно си сложила дреха с номер по-голяма, Ако ти се струват твърде гигантско, вземи си по-прав и класически модел. Така силуетът е изчистен и подходящ и за по- официални поводи. Разбира се, вечна класика са късите пухени якета. Можеш да избираш между вталени модели, с очертаващи силуета, или пък такива със свободна кройка. Много актуални са и пухените якета с дължина до коляното, разновидностите при тях също са доста - разкроени във формата на трапец, прави и силно вталени или много обемни. Ако искаш да си напълно в крак с тенденциите, можеш да се издокараш и с такова с къс ръкав. То е елегантен микс от елек, яке и наметка. Запазва обема на пухеното яке, но има допълнителен шик заради скосения ръкав. Отново може да бъде с дължина до кръста или до глезените.

 

 

Цветовете. Ако искаш да привличаш внимание, избирай якета с ярки цветове – розово, червено, жълто и оранжево. Модерни са и по-нежните нюанси – корал, пепел от рози, бежово, зелено. Бялото и черното си остават класика. Много свежи са и моделите с пъстри цветя, декорации с кожа с косъм. Повечето от пухените якета имат задължителния пух по яката или по ръба на качупката. Някои дори са подплатени и с истински пух отдолу, други са с класическата вата. Можеш да ги комбинираш не само със спортен панталон, но и с по-официални тоалети - права пола, рокля, дори и с токчета. Дизайнерите дори съветват да съчетаеш пухенка отдолу с есенно палто. Така с многослойно облекло ще сте още по-шик. Много актуален аксесоар, който страхотно се комбинира и с подобни палта, са цветните ушанки с пух.

 

Мъжете също носят пухенки. Те са актуални дори и в мъжката мода. Модерни са късите модели и спортната кройка. Можеш спокойно да избереш и по-дългото яке, чиято кройка завършва малко над коляното. Освен бялото и черното, мъжете могат да носят червено, синьо, сиво, дори оранжево и лилаво. Мъжките модели са разнообразени с колани, ципове и пухени яки. Можеш да комбинираш якето със спортен панталон или дънки. Съчетава се добре и с обемни шалове и шапки, а също така и с боти или обувки с дебели подметки.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия