Lost Flight Escape Game - имаш 60 минути да се приземиш

2015-11-23 16:01:00
Lost Flight Escape Game - имаш 60 минути да се приземиш
Страх ли те е да се качиш на борда?

От известно време насам у нас са изключително популярни real-life room escapes games. Играта представлява интелектуално предизвикателство, което те откъсва от реалния свят и ти дава действително преживяване в компанията на приятели.

 

Да излезеш от стая не звучи толкова трудно, но какво ще кажеш да спасиш живота си по време на самолетен полет?

 

Lost Flight ти дава именно тази възможност. Играта е направена в специално помещение, което ще те пренесе в атмосферата на приключението. Представи си как се качваш на борда на самолета със своите приятели и по време на полета се случва нещо извънредно, нещо странно... Ще трябва да откриете и разгадаете серия от мистериозни загадки и пъзели на борда, които ще ви помогнат да разплетете историята. Дали става въпрос за инцидент, за природно бедствие, техническа неизправност, мистична аномалия, паранормални явления или друга тайнствена сила? Елате и разберете! :) Имате на разположение 60 минути, за да оцелеете, обратното броене започва ...

 

Ако ти звучи готино (а ние ти гарантираме, че е такова), може да влезеш във Facebook страницата на Lost Flight и да запазиш час за своя полет. Пожелаваме ти успех и безаварийно кацане! :)

 

   

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия