Съвпадение на зодиите за идеална връзка [част първа]

2015-10-28 14:11:00
Съвпадение на зодиите за идеална връзка [част първа]
Снимка: iStock

Зодиите определено си имат своето влияние върху характера на хората и върху техните интимни взаимоотношения. Виж кои са най-добрите комбинации за сериозна връзка и брак:

 

Жена Овен с мъж Дева (Огън + Земя = Лава)

 

Девата е перфекционист, който е пълната противоположност на Овена, обичащ хаоса и именно заради това двамата си отиват толкова много. Когато Овенът настъпва, Девата отстъпва и така се ражда разбирателството помежду им. Мъжът Дева успява да укроти огнения нрав на жената Овен, да я изслуша, да я успокои и приземи. Само мъжът Дева е достатъчно търпелив, за да каже най-милите думи, които жената Овен иска да чуе, когато е нервна.

 

 

Жена Телец с мъж Козирог (Земя + Земя = Солидна повърхност)

 

И двата знака са традиционалисти. Мъжът Козирог може да накара жената Телец да се чувства сигурна във връзката им. И двамата са реалисти и са здраво стъпили на земята. Те преследват целите си докрай, защото са адски амбициозни. Когато мъжът Козирог заобича жената до себе си, той я подкрепя във всяко едно отношение.

 

Жена Близнаци с мъж Лъв (Въздух + Огън = Топло въздушно течение)

 

Огнената страст на Лъва и кротката интелигентност на Близнаците са два елемента, които си пасват много добре. Бракът на Лъв и Близнаци се основава на едно много добро и крепко приятелство. Ако двамата се уважават, те ще се допълват взаимно на много нива и ще съжителстват прекрасно заедно. Топлото отношение на мъжа Лъв ще накара жената Близнаци да се почувства оценена и обичана. И двете зодии обичат да са в големи компании и поради тази причина няма шанс съвместният им живот да бъде скучен.

 

Жена Рак с мъж Телец (Вода + Земя = Пръст)

 

Бракът между жената Рак и мъжа Телец ще бъде идеален, ако и двамата бъдат откровени един с друг. Телецът е стабилната котва за темпераментния характер на Рака. Тези зодии са отговорът един за друг на много въпроси. Мъжът Гелец може да отговори на всички сексуални нужди и изисквания на жената Рак и двамата си пасват идеално в леглото.

 

Жена Лъв с мъж Овен (Огън + Огън = Експлозия)

 

Комбинацията между огъня на мъжа Овен и огъня на жената Лъв е повече от чудесна. И двете зодии са индивидуалисти, които имат силен творчески импулс и знаят как да се подкрепят. Това им помага да постигат целите си и да осъществяват лесно своите планове. Няма как между жената Лъв и мъжа Овен да няма сблъсъци, но те могат да се преодоляват с лекота, ако и двамата възприемат всичко на шега.

 

Жена Дева с мъж Козирог (Земя + Земя = Солидна повърхност)

 

Комбинацията между земни знаци винаги е добра основа за стабилна връзка. Двете зодии са здраво стъпили на земята, приличат си, но и са доста различни, което ги прави интересни един за друг. Отношенията между жена Дева и мъж Козирог ще бъдат чисти и честни, което ги прави подходящи за стабилен брак.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия