Как се гадае на кафе и какво показват символите в чашата

2015-10-06 16:27:00
Как се гадае на кафе и какво показват символите в чашата
Снимка: iStock

Някои хора обичат да пият кафе само за да си гледат на него после. Кафето е една от най-разпространените напитки в света и се използва от много хора за гадаене на бъдещето. След като човек отпие от чашата си в нея остават уникални форми и символи, които могат да ни покажат какво ни очаква в близко бъдеще. Фигурите обикновено приличат на животни, предмети и т.н.

 

По традиция гледането започва от края на чашата, мястото, където отпиваме и върви от стените към дъното. Ако обърнеш чашата върху чинийката, ще разбереш какви са отношенията в семейството. На дъното на чашата пък са отразени мечтите, емоциите и мислите ти в дадения момент. По стените е настоящето, а по ръбовете – бъдещето.

 

Виж символите и техните значения:

 

Ангел – очаквай добри новини скоро и бъди сигурен, че ще срещнеш човек, който ще стане твой защитник, ангел.

 

Арфа – намерил си или скоро ще срещнеш своята половинка. Ще се радваш на разбирателство, единодушие и прекрасна връзка.

 

Бебе – показва, че имаш страхове и притеснения и не можеш да вземеш решения, което може да се окаже пречка за твоето творческо или кариерно развитие.

 

Бухал – бъди готов за неприятности от най-различно естество – клюки, сплетни, интриги и т.н. Тази птица вещае спорове, скандали, проблеми и раздяла с любим човек.

 

 

Водопад – очаквай в съвсем скоро време да ти се случи нещо много хубаво. Водопадът символизира благополучие, успех и процъфтяване.

 

Вулкан – ще имаш лични проблеми, които може да доведат до влошаване на здравето ти. Скандал и разпадане на връзки с близки и приятели.

 

Вълк – очаква те неприятна ситуация, от която ще излезеш като победител, благодарение на характера си.

 

Делфин – очакват те добри новини, радостна вест в семейството или кариерата.

 

Дърво – ако е с разперени клони, то ще имаш нови предложения за работа, а в личния живот – нови запознанства. Ако дървото е счупено, ще претърпиш някаква загуба. Ако се намира на ръба на чашата, трябва да обърнеш повече внимание на семейството си, защото се чувства ощетено.

 

Заек – той символизира страх и неувереност. Не се надявай да реализираш плановете си скоро.

 

Кон – той е символ на успех, щастие и благополучие. Очакват те срещи с нови приятели или запознанство с ново гадже.

 

Костенурка – няма да успееш да постигнеш целите, които си така лесно, както ти се иска. Преди да успееш да го направиш, някой твой близък ще ти направи остра забележка, която ще те нарани.

 

Котка – пази се от скандали, които може да бъдат предизвикани от твои близки и приятели.

 

Крокодил – внимавай, ако ще участваш в някаква сделки, защото има вероятност да бъдеш предаден от твой партньор.

 

Куче – до теб имаш верен приятел, който ще ти подаде ръка в труден момент. Ако нямаш работа в момента, в най-скоро време ще си намериш.

 

Мечка – бъди нащрек, защото може да те предадат. Мечката символизира опасности, неприятности и наличие на проблеми.

 

Охлюв – скоро ще постигнеш целта, която си си поставил. Ще се реализираш с лекота в личен и професионален план.

 

Слон – ще заемеш в скоро време висок пост в работата или ще постигнеш дълго преследвана цел. Слонът символизира добрина, мъдрост, спокойствие и сила.

 

Сърце – ще имаш много радостни моменти. В съвсем скоро време ще срещнеш истинската любов или гаджето ти ще ти предложи брак.

 

Таралеж – внимавай, защото има някой, който се опитва да те използва, за да постигне целите си. Не се доверявай на хора, които не познаваш добре.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия