Откриха Елвис Пресли! Кралят на рока е жив!

2015-10-01 16:59:00
Откриха Елвис Пресли! Кралят на рока е жив!
Снимка: Reuters

Привържениците на теорията, че певецът Елвис Пресли е жив, със сигурност ще се зарадват да научат, че докато НАСА прави история с откритието на вода на Марс, търсач на извънземни е намерил Краля на рока на Червената планета.

 

Скот Си Уоринг от САЩ, редактор на UFO Sightings Daily, често преглежда снимки от марсохода „Кюриосити“ на НАСА в търсене на извънземен живот.

 

 

На сайта си Скот е публикувал съобщение, че е открил извънземна фигура, която гледа от възвишение в посока на марсохода. Първоначално търсачът на извънземни не е успял да разпознае Елвис Пресли в изображението.

 

"Хора, открих тази фигура на снимка от "Кюриосити". Отначало сметнах, че това просто е поредната ми извънземна находка, но когато увеличих снимката път пъти, установих, че фигурата напомня на човек, изправен на два крака. След още по-внимателно взиране установих, че това не е просто извънземна фигура, а поразително подобие на Елвис Пресли с прочутия му перчем и екстравагантния му бял сценичен костюм", разказва Скот Си Уоринг.

 

Търсачът споделя, че това е десетата фигура, която открива за последните три години, но към момента от НАСА не признават нито една от неговите находки.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия