Къде да пътуваш според зодията [част първа]

2015-09-24 15:57:00
Къде да пътуваш според зодията [част първа]
Снимка: iStock

Повечето хора обожават да пътуват. Всеки си има своите предпочитания – някои харесват дългото излежаване на хубав плаж, а други предпочитат да разглеждат забележителности по цял ден. Това зависи от характера, а както знаем той зависи от зодията ни.

 

Виж кои са местата по света, които може да посетиш и ще ти харесат, според твоята зодия:

 

Овен – Бирма, Австрия, Великобритания и Германия



 

Представителите на най-огнения знак в зодиака е важно да са постоянно в движение и да се намират в космополитни градове. Затова на тях най-много ще им харесат места, които са в състояние да оставят незабравими впечатления у тях като Лондон, Кьолн, Виена и т.н.

 

Телец - Швейцария, Чехия и Египет



 

Телците обичат комфорта, без значение дали се намират у дома или са на път. Те предпочитат да се излежават мързеливо и да похапват вкусни храни, отколкото да са на крак по цял ден и да ядат сандвичи, докато се редят на поредната опашка пред някоя забележителност.

 

Близнаци – Полша, Гърция и Турция


 

Представителите на този зодиакален знак като цяло са неспокойни личности и затова имат нужда от постоянно разнообразие и динамика. Те обичат да ходят в страни, където могат да се пазарят за нещата, които си купуват, защото са общителни и обичат да си говорят с хората. Близнаците с лекота създават нови приятелства.

 

Рак – Литва, Непал и Индия


 

Местата, които ще се харесат на Раците, са тихи и спокойни. Те обичат загадъчни и мистични дестинации като Индия, например.

 

Лъв – Испания, Бразилия и Италия


 

Лъвовете се впечатляват от цветните карнавали, шумните игри и уникалните съкровища на изкуството. Те обичат адреналина и блясъка, затова ги привличат страни, които могат да ги шашнат със своята пищност и разнообразни емоции.

 

Дева – Латвия, Япония и Швеция


 

За представителите на тази зодия са подходящи страни, в които на почит са точността и работата със стил. Те харесват държави, където климатът е хубав и е в състояние да подсили духа и здравето им.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия