Кои са новите съквартиранти на VIP Brother

2015-09-14 16:31:00
Кои са новите съквартиранти на VIP Brother
Снимка: Нова тв

След трагичното издание на оригиналния формат, VIP Brother ще трябва да наваксва като внимание и рейтинг. Снощи влязоха част от съквартирантите, като стана ясно, че превес ще имат певците.

 

Напудреното шоу заприлича на музикален формат, след като вътре в къщата са вече Преслава, Катя и Здравко от дует Ритон, Кичка Бодурова, интернет откритието Джорджано, позаглъхналата фолкпевица Луна, бившият певец и настоящ режисьор Люси Иларионов, Иво Танев.

 

 

Дори плеймейтката Моника Валериева записа наскоро песен в най-лекия жанр в дует с Джордан. Освен Моника, "златотърсачките" имат представителство и в лицето на Светлана Василева, която нашумя като Гонзовица. И двете с Валериева влизат в булевардните рубрики най-вече със завоеванията си под чаршафите.

 

ВИП картината се допълва от актрисата Ернестина Шинова и ММА боеца Деян Топалски, който разбива мита, че неговите колеги са само мускули и без мозъчни гънки. Деян има впечатляващо IQ, на тест на Менса има 143 от 160 възможни точки. Сред съквартирантите ще бъде и Станимир Гъмов, за когото това ще бъде поредно риалити. Той вече се изяви като певец в "Като две капки вода", беше и водещ на "И аз го мога".

 

Феновете на Ритон вече изразиха своето недоволство - "Жалко, че и вие заради пари отивате в просташко предаване. Със здраве да си ги харчите, за вас поне ще си струва", написа техен почитател.

 

След гей скандала с Божинов, от VIP Brother отново залагат на същия ход, този път обаче главни действащи лица са Пламен Богданов и фолкпевицата Преслава. Футболистът се похвалил по време на Big Brother, че е "стигнал до много далече с нея", а тази вечер ще влиза в шоуто да се разбере дали пък Преслава знае.

 

Любопитно ще бъде и участието на Джорджано, който бе приет доста хладно от естрадните ни изпълнители, които въпреки че са представяни за легенди му дишат прахта по популярност в наши дни. Старозагорецът видимо има грешна представа за певческите си възможности и дори смята, че зад него стои армия от фенове. Остава да разберем дали тази армия му се радва или просто му се подиграва. Той обаче си има мечта - голямата сцена и Мадона до него. На визия пък се стремял към Енрике  Иглесиас.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия