Магаренцето Дъги се мисли за куче [+ видео]

2015-09-08 15:32:00
Магаренцето Дъги се мисли за куче [+ видео]
Снимка: YouTube

Някои животни никога не разбират какви всъщност са. 3-годишното минимагаренце Дъги, например, си мисли, че е куче. То има пълен достъп до къщата на стопаните си и като повечето кучета обича да го разхождат, да го галят и ... да гледа тенис.

 

Дъги живее с Кат и Том Стокбридж във ферма в Йоркшир. Животното много обича да бъде заедно със своите стопани. Той е отгледан близо до хора и когато семейство Стокбридж го взима на 8-месечна възраст, те решават да запазят това.

 

"Той се държи повече като куче, отколкото като магаре. Много обича човек да му обръща внимание" - каза Кат.

 

Тя получава Дъги като подарък за 50-та си годишнина. Правят му навес в градината, но понеже френските им прозорци са постоянно отворени, магаренцето често им ходи на гости. Дъги е изключително възпитан и никога не взима храна, без да го поканят, дори на леснодостъпно място да има от любимите му ябълки. Също така е доста любвеобилен и постоянно търси внимание.

 

Дъги се е сприятелил с другите животни на семейство Стокбридж. Обикновено ходи на разходка с кучето Гриф, което е на ръст почти колкото него. Ако някой път Кат и Том решат да излязат без Дъги, той им се сърди дълго време.

 

Ето го и магаренцето Дъги:

 


Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия