Училищни любовни закачки според зодията [част трета]

2015-09-04 13:15:00
Училищни любовни закачки според зодията [част трета]
Снимка: iStock

Стрелец


 

Стрелците излъчват такова спокойствие и увереност. Ако някъде около вас има Стрелец, оставате с впечатлението, че нищо лошо не може да ви се случи.

 

Момчетата-Стрелец са любители на спокойните занимания. Избягват конфликтите и не водят празни разговори. Ако сте си харесали Стрелец, то направете така, че да ви забележи. Трябва по някакъв начин да се различавате от останалите. Момчетата-Стрелци имат доста екзотичен вкус и изключително ловко успяват да се дистанцират от хора, които не ги привличат с нищо. Ако сте в тази група не разчитайте на успех.

 

Момичетата-Стрелец имат ясна представа какво им харесва и какво не. Те са по-дружелюбни. Може да си опитате касмета. Няма да ви отблъснат директно, но и няма да ви окуражат. В същото време, понеже са много кротки и чаровни привличат към себе си неудържимо и изведнъж, без дори да си давате сметка, се оказвате плътно в орбитата им. А гравитацията е толкова силна, че трудно ще смените посоката.

 

Козирог


 

Те са много дисциплинирани и спазват правилата безусловно.

 

Момичетата-Козирози с напредването на възрастта стават все по-красиви. Техните обожатели ще са от всякакви възрасти, а шансът им за успех ще е толкова по-голям, колкото са по-целенасочени и по-информирани. Момичетата-Козирози не си позволяват отклонения от предварителните планове. Вариантът да сте заедно е да подготвяте уроците си заедно, така че ще общуват предимно със съученици на същата възраст, в същото или сходно училище.

 

Момчетата-Козирози не са привърженици на шумните компании. Много са разумни и общуват много по-охотно с момичета, които са по-големи от тях. Така ще е и през тази учебна година, като приятелките им или ще са от друго училище, или ще са в по-висока степен на обучение. Закачката с по-възрастна приятелка за тях определено е предизвикателство, което могат да си позволят.

 

Водолей


 

Те са една истинска плетеница от емоции и въображение. Приятелството и любовта трябва да са в съчетание. В същото време никой не трябва да органичава свободата им. Водолеите са най-свободомислещия знак.

 

Момчетата-Водолеи са истинска находка. Оригинални, едновременно аналитични и интуитивни, ценители на красотата, но и на удобствата. Ако сте си харесали Водолей, мили момичета, то колкото сте по-ексцентрични и по-екзотични, толкова по-големи ще са шансовете ви за успех с въпросния момък. Желаещите да имат приятел-Водолей най-вероятно ще са свързани с него в някаква група по интереси, клуб, спорт или друга извън училищна дейност. И не очаквайте от него да се занимава само с вас. Колкото по-малко го обвързвате с правила, толкова по-дълго време ще сте с него.

 

Момичетата-Водолеи бързо се палят и бързо угасват. Те са изключително женствени още от най-ранна възраст. Не обсъждат чувствата си. Ще се окажат много привлекателни за момчетата от по-горните класове, а и ще са много по-склонни да се свържат с тях, отколкото с връстниците или по-малки съученици. Ще спечелите сърцето на момиче-Водолей, ако първо предложите приятелство и проявите достатъчно търпение. На нея й трябва време, за да повярва в чувствата си и да се потопи в тях. И внимавайте да не я разочаровате. Ще ви „отпише“ от живота си на секундата.

 

Риби


 

Колкото риби в океана, толкова варианти на влюбени Риби в реалността. Трудно ще разберете дали влюбената риба е невинна Гупа или хищна Акула. Точно за това е толкова сложно с Рибите.

 

Те рядко взимат инициативата в свои ръце. Може да ви харесат, да се влюбят във вас, но вие така и да не разберете колко са силни чувствата им. Не знаят нито кога са се влюбили, нито кога чувствата им са угаснали.

 

Рибите предпочитат някой да им покаже любовта си, отколкото те да говорят за своята. Но веднъж обясните ли им се в любов, то трябва да ги убедите, че те са единствени. Рибите са нерешителни. Не знаят нито как да започнат отношенията си, нито как да ги прекратят. Те са много сложни емоционално, загадъчни и идеалистични. Докато гонят орела в небето изпускат врабчето от ръката си. Дори, когато любовта я няма и връзката е изчерпана продължават да се чудят да си тръгнат, да ви изоставят или все пак да се върнат.

 

Ако сте си харесали Риба, независимо дали е момче или момиче, то бъдете крайно мили и искрени. Рибите не обичат „игричките“. Не разчитайте, че ще ги накарате да ревнуват. Те няма да се конкурират, нито ще се борят за връзката си. Просто ще си тръгнат крайно огорчени и ще ви пожелаят щастие.

 

Те са романтични, мистични и деликатни. По-интересно им е да общуват с по-възрастни, така че съучениците им имат минимални шансове за свалка с Риба.

 

Първата и втората част от статията четете тук и тук:

Тийнейджърският хороскоп е изготвен от Петя Георгиева  

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Lilly23
преди 5 години

Аз съм момиче Водолей! :)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия