Училищни любовни закачки според зодията [част първа]

2015-09-01 13:33:00
Училищни любовни закачки според зодията [част първа]
Снимка: iStock

Овен


 

Заниманията в училище може и да не ви ентусиазират твърде много, но близкия контакт с конкретни личности определено ще ви въодушеви.

 

Момчета, не се разсейвайте. В часовете по физическо вие ще следвате топката, а нечий поглед ще следва вас и ще ви наблюдава с възхищение. Голяма грешка, ако пропуснете момента. Девойката е по-малка, от друг клас и в нейното съзнание вие сте „рицарят-герой“, от когото очаква подвизи. Постарайте се да не я разочаровате.

 

Момичета, вие пък сте неотразими! Действате и на по-малките, и на по-големите си съученици, като магнит, а мисълта за нови емоции направо ви взривява. Ако се справите с дилемата „да го приема ли или да го отблъсна“ има голяма вероятност да преживеете една от най-вълнуващите коледни ваканции.

 

Телец


 

Каквито сте си спокойни и непоклатими, даже Любовта да се превъплъти в човешки образ и да ви прасне по главата с тухла-четворка пак няма да се усетите за какво точно става дума. Всъщност, вие не се влюбвате в някого, вие се влюбвате просто в любовта като чувство. Ама събудете се, бе хора! Обърнете внимание какво се случва около вас.

 

И момчетата, и момичетата, не забелязвате ли, че всеки ден някой ви предлага помощ за домашните, бутилка студена минерална вода или пък нес-кафе 3 в 1? Да не мислите, че този „някой“ го прави за всички? Не, естествено. Вие сте важните и вие сте кълбото от чувства и желания, което „някой“ се опитва да разплете.

 

Така че, момчета, ако някоя съученичка от по-горните класове непременно настоява да ви обясни уроците по химия, хич не се двоумете, ще научите нещо доста по-интересно от химията.

 

А вие, госпожици прекрасни, наблюдавайте с какво ви „зарибяват“. Водата и студеният чай няма да ви навредят, но що се отнася до пицата, бонбоните и снаксовете, то подскажете на вашия Ромео да ги замени с ябълка, ако не искате да се простите със сексапилната си фигура.

 

Близнаци


 

Край на ваканционните свалки, започваме с училищните. Ама вече сериозно, нали така. Е, поне толкова сериозно, колкото могат Близнаците. Така или иначе тия, с които се разхождахте през лятото ви омръзнаха, я да видим сега какво се случва в училище. Има ли нещо ново, непознато, любопитно...

 

В очите на момчетата всички съученички от по-горните и по-долни класове ще са си съвсем като нови. Ама тези момчета-Близнаци, каквито са си услужливи и бъбриви ще привличат вниманието най-вече на съученичките от собствения си клас. На всичкото отгоре всяко момиче, с което Той се заговори ще остане с впечатлението, че Той харесва именно нея и никоя друга. Момичета, не се заблуждавайте! Ще излезе от стаята за 5 минути да си купи химикалка и ще се върне след 5 дни, а през това време ще е ходил на пижамено парти с 3 други приятелки, които случайно е срещнал в книжарницата. А на края ще се окаже, че нито една от тях не му допада. Той просто е поддържал доброто си настроение.

 

Момичетата-Близнаци, те пък са уникални. Тях не можеш да ги надговориш, а на всичкото отгоре оставаш с впечатлението, че „четат мисли“. Около тях непрекъснато ще кръжи ято влюбени съученици, просто защото тези девойки са извор на добро настроение и вулкан от идеи. Стига да има кой да им „угажда на акъла“ може да го допуснат да обикаля в орбитата им за известно време. Докато издържи. Момичетата-Близнаци са непредсказуеми. Имат еднакъв успех сред момчета от различни възрасти. Най-търпеливите и най-настоятелните имат най-големи шансове за успех. Важното е да не я изпускат от поглед и да не задават прекалено много въпроси.

 

Рак


 

Раците са „тиха“ вода. Тиха, ама дълбока. Те са романтични фантазьори, търсачи на идеалната любов. До момента, в който започне сериозната връзка. От там нататък те се превръщат в тиранични собственици.

 

Момчетата-Раци ще представляват особен интерес за момичетата от по-горните класове. И определено приятелката им ще е в тази възрастова група. Ако въпросната приятелка успее да издържи на всичките му капризи, то невинния на пръв поглед флирт може да се превърне в трайна и дългосрочна връзка.

 

Момичетата-Раци са чаровни, нежни, но твърде затворени. Тяхната „затвореност“ е продиктувана от инстинкта им за самосъхранение. Тези момичета се страхуват от разочарование и се крият зад недостъпност. Те са по детски невинни и в същото време изключително сексапилни, така че съвсем определено ще привличат интереса на момчета с няколко години по-възрастни от самите тях. И не само ще го привличат, ами и ще „попаднат в капана“ им. С момичетата-Раци началото е трудно, а краят е направо невъзможен. Който ги спечели в началото на учебната година да знае, че ще е с тях и на 14.февруари.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия