Коя принцеса на Дисни си според зодията [част първа]

2015-08-06 10:13:00
Коя принцеса на Дисни си според зодията [част първа]
Снимка: YouTube

Може отдавна да не си дете, но със сигурност си имаш любима принцеса на Дисни, в която разпознаваш себе си. Най-вероятното общото между вас е характерът, който се дължи до голяма степен на зодията ти. Виж кои принцеса на Дисни си според зодията, която си:

 

Овен, Ясмин – представителките на тази зодия са страстни личности, които имат непокорна енергия. Те са уверени и отдадени, което им позволява да постигат целите си, но понякога им пречи на интимните взаимоотношения. Овните обичат да знаят отговорите на всички въпроси, които им се въртят в главата и затова се интересуват постоянно и питат. Те не се страхуват да поемат рискове, както и Ясмин, която не се притеснява да се вози на летящо килимче с непознат, който има тигър за домашен любимец. Овенът има динамичен и сложен живота и никога не му е скучно, на Ясмин – също.

 

Телец, Рапунцел – телците обичат красотата и физическите удоволствия. Те са изключително общителни личности, но от време на време предпочитат да запазят мислите си само за себе си. Като цяло може да се разчита на телците, въпреки че са доста инатливи. Те имат добро чувство за хумор и са големи романтици.

 

Близнаци, Тиана – представителките на тази зодия са нежни, любящи и жадни за знания момичета. Подобно на Тиана, те са изключително трудолюбиви и лесно се впечатляват от новите неща. Както Тиана се впечатлява от говорещи жаби. Близнаците са разговорливи и ценят комуникацията с хората. Те имат неуморна енергия и постоянно си намират интересни неща за правене.

 

Рак, Пепеляшка – те имат богато въображение и са доста емоционални. Също като Пепеляшка представителките на зодия Рак са нежни и обаятелни. Раците се променят постоянно и са неуловими, ако успеят да впечатлят някого, той скоро няма да ги забрави.

 

Лъв, Мулан – това е най-величественият знак от зодиака. Съща като Мулан Лъвовете са упорити, страстни и изключително лоялни. Представителите на тази зодия са родени лидери и са винаги уверени в себе си. Лъвовете обичат приключенията и също като Мулан ще се откъснат от хората, които обичат, ако това е нужно, за да постигнат целите си и сбъднат мечтите си. Присъщо за тях е, че това, което са си наумили в любовта, винаги го постигат.

 

Дева, Бел – представителките на тази зодия са практични, грижовни и отдадени на работата си. Също като Бел Девите се лоялни, мили и обичат да четат. Девата е земен знак и поради тази причина с лекота общува с околните. Те имат вродено чувство за справедливост и обичат да правят това, което смятат за правилно. Девите вярват в хората и техните възможности и затова им дават втори шанс.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия