Любопитни и странни изобретения за женските гърди

2015-07-22 16:30:00
Любопитни и странни изобретения за женските гърди
Снимка: iStock

Женският бюст винаги е привличал вниманието и интереса на представителите на силния пол. Мъжете могат да прекарат часове наред, съзерцавайки красиви гърди. А също така обичат и да им отделят внимание по време на любовната игра. Сега обаче няма да обърнем внимание на гърдите, а на интересни изобретения, свързани с тях:

 

Гърди за татковци


 

Звучи палаво, но всъщност не е. Най-вероятно те са били създадени от мъж, който е бил уморен от мрънкането и оплакването на кърмачките, които недоволстват, че след кърменето гърдите им загубват блясъка си и вече не са толкова привлекателни за мъжете. Ето, че има решение на този проблем, стига жените да успеят да убедят половинката си да сложат фалшивите гърди и те да кърмят детето.

 

Туитващ сутиен


 

В днешно време всеки от нас прекарва голямо време в интернет. Затова и този сутиен е толкова актуален.

 

Прикритие за деколтето


 

Има жени, които трудно скриват големите си гърди и това им създава неудобство на много места. В училищните заведения, както и на повечето работни места, има строги правила, които трябва да се спазват. И тогава на помощ идва това изобретение. Дантелата се поставя между гърдите, като се закача на сутиена и прикрива бюста. Хитро, нали?

 

Телефонните шайбички


 

Повечето жени се притесняват, когато настръхнат зърната им, но явно има и такива, които знаят, че така привличат вниманието на мъжете и това им харесва. Затова и на пазара може да се намери сутиен с изкуствени зърна, който се очертава под всяка блузка и веднага привлича мъжките погледи.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
barbi kapriza leydi
преди 8 години

asam na 17 god i malki cici imam ako vie znaete nyakakvi vidove viprosi mola vi pisete mi


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия