Класация на 10-те най-красиви футболистки в света [+ снимки]

2015-07-16 14:08:00
Класация на 10-те най-красиви футболистки в света [+ снимки]
Снимка: Reuters

Голяма част от жените гледат футбол, за да плакнат очи по сексапилните футболисти. Но и мъжете могат да ценят красотата по време на игра, но не на футболистите, а на футболистките. Да, футболът е мъжки спорт, но въпреки това има доста представителки на нежния пол, които изглеждат секси по екип и калци и умеят да боравят с топката.

 

Виж кои са най-сексапилните футболистки, които си заслужава да гледаш на живо:

 

Лаиса Андреоли – вратарката от Бразилия успя да взриви света на женския футбол през 2008 година, когато позира за бразилското списание секси без никакви дрехи по себе си. Оттогава има много фенове, които винаги я поставят в класациите за най-секси футболистки.

 

Лорън Сеселман – въпреки че е на 31-годишна възраст, Сеселман играе като 20-годишно момиче. Тя никога не отказва покани за фотосесии, като поддържа перфектния си външен вид с фитнес програма, изготвена от самата нея.

 

Анук Хугендайк – красавицата се завърна в родния Аякс, след като не успя да се наложи в Арсенал. Тя има 96 мача за Холандия, играе като дефанзивен халф. Анук също има доста фотосесии, където е показала щедро на феновете си съвършеното си тяло.

 

Ксениа Коваленко – тя е родена в Казахстан, но играе за Русия. 20-годишната блондинка обича да позира в елегантни рокли, както и да носи оскъдни облекла.

 

Тони Дъган – преди няколко месеца тя се завърна след дълго отсъствие с контузия за Манчестър Сити, където е титулярен централен нападател. Тони е само на 23-годишна възраст, но от 18-годишна е сочена като суперталант и определено е една от най-красивите футболистки в света.

 

Жонел Филино – 24-годишната нападателка е част от канадския тим, който бе изключително близо до финала на Олимпиадата през 2012 година. Жонел е непримирима на терена и е супер атрактивна извън него.

 

Селина Вагнер – 25-годишната девойка в момента играе за Волфсбург. Вниманието ѝ е изцяло фокусирано върху футболната ѝ кариера и затова постоянно отказва ангажименти, свързани със света на модата.

 

Алекс Морган – въпреки че е само на 25 години, Морган вече има 86 мача и 51 гола за националния отбор. Тя бележи във всеки мач, а има поне минимум 8 години футболна кариера. Като нищо Морган ще постави нов световен рекорд.

 

Хедър Митс – Хедър е бивша футболистка, но въпреки това попада във всяка класация за най-секси футболистки. Бранителката има записани 137 мача за САЩ. В момента тя се занимава с телевизия и е водеща на предаване за футбол. Също така е и репортер на отбора на Филаделфия за мачовете от мъжкия MLS.

 

Жозефин Оквист – тя стана любителка на мъжете, след като в края на един мач от Световното размени фланелката си с един неин фен. Жозефин не се притесни нито от камерите, нито от фотообективите, напротив!

 

Красивите футболистки може да видите в галерията ни:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия