Любими места за целувки според зодията [част трета]

2015-07-15 11:04:00
Любими места за целувки според зодията [част трета]
Снимка: Dreamstime

Какви са предпочитанията ви? Кои части на тялото ви предпочитате да бъдат обсипани с целувки или пък какво местоположение избирате в пространството за да се целувате?

 

Да видим какво харесват представителите на различните зодиакални знаци.


Стрелецът е абсолютно непредсказуем,когато изразява любовта си. Целувката на Стрелеца е палитра от чувства – възхищение, благодарност, привързаност. Стрелецът е широко скроен с необятна душа. Целувайте Стрелеца по главата, по косата, по очите, ушите – ще търси целувките ви винаги и навсякъде. Стрелците обичат пътешествията и екстремните преживявания. Що се отнася до „местоположение“, то не се ограничавайте в предположенията си. Те могат да ви целунат съвсем изненадващо докато се катерите по планината, ловите риба, дебнете дивеч по време на лов или яздите по стръмна горска пътека. За тях това ще е още един елемент от приключението.

 

Козирог умее да създава задушевна атмосфера. Представителите на този знак съвсем не са сантиментални. Ако видите някой от тях да се целува на публично място, то може да сте абсолютно сигурни, че или е прекалил с алкохола, или преживява тежка душевна драма. Те са спокойни, уравновесени, за тях целувката във физически смисъл не е доказателство за чувства. Раздават целувките си в тиха, уютна обстановка, далеч от хорски погледи и запазвайки известна, макар и минимална дистанция почти до край. То е от предпазливост, следвайки инстинкта си за самосъхранение, защото Козирозите са интелектуални хора и чувствителни на тема „чест иавторите“. Любимата част от тялото им, където биха желали да ги целувате е корема, около пъпа и гениталиите. Що се отнася до „географското“ местоположение, то целувайте се с Козирозите на места, заредени с култура и естетика. Докато сте в полагаемата си отпуска, независимо къде, докато разглеждате нова картинна експозиция, докато обсъждате някаква архитектурна забележителност. Може да е мимолетна, едва забележима целувка, но в съзнанието на Козирога тя е нещо от огромно значение.

 

Водолеят ще ви обсипе с чувствени целувки. Това е най-разкрепостеният от всички знаци. Те не изпускат възможността да експериментират. Обожават нестандартното във всичките му форми. Внимавайте много. Не е изключено Водолеят да ви покани на скокове с бънджи само за да ви целуне във въздуха. Или пък да ви покани на рафтинг по някоя от най-буйните реки пак със същата цел – да ви целуне оплискан от дъгата, отразяваща се във водните пръски. Стига да не ви е страх, е много вероятно да преживеете неповторимата целувка в живота си. И, за да сте сигурни, че вашият Водолей ще ви е отдаден безусловно, то целувайте го където ви падне по цялото тяло. Колкото по-изненадан, толкова по-доволен, по-привързан и по-влюбен.

 

Рибите са нетърпеливи идеалисти. Кротки, усмихнати, сговорчиви... и по никакъв начин не можете да си представите, че представителите на този знак са нещо като „любовни вампири“. Те непрекъснато търсят доказателства за чувствата на партньора си. Чувствата са най-важното. На тях се крепи Вселената. Според Рибите, естествено. Рибите обожават да бъдат целувани. За тях целувката е „духовното захарче“. И понеже очакват от целувката нещо изключително, неземно, фантастично, то много често остават разочаровани. За Рибите не е важна самата целувка като физически акт, а впечатлението от нея. Рибите обичат впечатленията, но тъй като са изключително изтънчени е много важно да умеят в определен момент да си отпочинат именно от впечатленията. Така че целувайте Рибите нежно, само там където ви подсказват, че им е приятно, що се отнася до тялото им и спонтанно на различните местоположения, където сте заедно и в които усещате, че както вие, така и те са изцяло овладени от искрена, неудържима, бликаща любов.

 

Първата и втората част от статията четете тук и тук:


Тийнейджърският хороскоп е изготвен от Петя Георгиева


Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия