Любими места за целувки според зодията [част първа]

2015-07-13 11:45:00
Любими места за целувки според зодията [част първа]
Снимка: Dreamstime

Какви са предпочитанията ви? Кои части на тялото ви предпочитате да бъдат обсипани с целувки или пък какво местоположение избирате в пространството за да се целувате?

 

Да видим какво харесват представителите на различните зодиакални знаци.

 

Овенът е майстор на страстните целувки. Предпочитат да бъдат целувани по лицето, очите, веждите, брадичката. Дори само едно нежно докосване по бузките ще разтопи девойката-Овен и тя ще ви отреди специално място в сърцето си. Представителите на този знак не са склонни да се хвърлят в твърде много нежности, но с удоволствие раздават горещите си целувки по време на туристически поход, на къмпинг, след спортно състезание (особено ако са в групата на победителите!), по време на рокерски фестивал. Изобщо, важно е адреналин да има!

 

Телецът е нежен романтик. Доставя им огромно удоволствие да ги целуват по устните, шията, под брадичката, а дамите и в областта на деколтето. В състояние са да се целуват по всяко време и на всякъде, не им трябва специален повод. Може да сте скарани, това не пречи на целувките. Само променя характера им – от нежни и влажни стават сухи и формални. За да бъде целувката на Телеца достатъчно дълга, прочувствена и пълноценна наоколо не бива да има никакви дразнители. Най-приятно им е да се целуват у дома, на вилата, на самотна разходка в парка или на плажа при залез слънце, когато наоколо няма никой.

 

От Близнаците можете да очаквате всичко. Те са любители на експериментите и могат да ви нацелуват по най-непредсказуемия начин и на най-необичайното място. Обичат и да целуват и да бъдат целувани, но не се заблуждавайте – това не е нещо, на което отдават особено значение. Ще минат покрай вас, ще ви сложат най-усмихната си целувка и в следващата секунда ще отлетят като пролетен вятър, забравяйки че изобщо са ви срещнали. За тях целувката не е гаранция за силни и дълбоки чувства. Момчетата обичат да бъдат целувани по раменете и ключиците, а момичетата-Близнаци по ръцете от върха на пръстите по цялата дължина. Няма никакво значение дали се намирате на улицата, в метрото, на купон, на концерт или... в космоса. Близнакът ще ви целуне, ако не за друго, то най-малкото, за да каже, че няма място по света, където не се е целувал.

 

Ракът е човек мечтател. За него целувката е извор на силни чувства и дълбоки емоции. И жените, и мъжете от този знак обичат да бъдат целувани по гърдите. Това ги разнежва и ги прави доверчиви, каквито те по принцип не са. Не се опитвайте да се целувате с Рак на публично място. Това ги смущава, дори отблъсква. Направете го в гората, на последната седалка на автобуса по време на последния му курс, когато наоколо няма никой, на излизане от театъра, когато публиката вече се е разпръснала. И имайте пред вид, че представителите на този знак предпочитат много повече да бъдат целувани, отколкото да проявят инициатива в тази насока.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия