Класация на известните мъже и жени с най-привлекателни задни части (+ снимки)

2015-07-01 12:59:00
Класация на известните мъже и жени с най-привлекателни задни части (+ снимки)
Снимка: iStock

Не само мъжете се заглеждат по красиви и поддържани задни части. Понеже и дамите си падат по хубави задници, наскоро бе направена класация за известни мъже с най-привлекателни задни части.

 

В допитването са взели участие над 10 000 жители на Великобритания. На почетното първо място е актьорът Даниъл Радклиф, придобил популярност, благодарение на ролята си на Хари Потър в поредицата за очилатия магьосник.

 

На втора позиция в класацията е актьорът Джейми Дорнан, който се превъплъти в ролята на сексапилния милиардер Крисчън Грей във филма „Петдесет нюанса сиво“.

 

На трето място е тенисистът Анди Мъри. В челната петица са намерили място още актьорът Идрис Елба и носителят на „Оскар“ Еди Редмейн.

 

Дамите с красиви задни части не са пропуснати и за тях също е направена класация. На почетното първо място се нарежда актрисата Ким Марш, която благодари по доста шеговит начин: „Благодаря от сърце и задни части за оказаната ми чест. Тя е напълно неочаквана за мен, но я ценя високо. Поласкана съм. Явно усърдните ми тренировки са дали резултат“.

 

В челната петица при привлекателните британки са намерили място още актрисата Мишел Кийгън, водещата Каръл Вордърман, актрисата Аманда Холдън и звездата от „Великият Гетсби“ Кери Мълиган.


Снимки на сексапилните известни личности може да видите в галерията ни:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
dreamwalker
преди 9 години

***. Плебеи.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия