Кои са най-трудните характери в зодиака

2015-07-05 16:00:00
Кои са най-трудните характери в зодиака
Снимка: freedigitalphotos.net

Има хора, които са определяни като костеливи орехи. Често пъти срещаме такива хора  и наистина ни е трудно да се разберем с тях. Характерът е плод на сложно и дълго изграждане, но със сигурност поне малко зодиите влияят. Сега ще ти разкажем за най-трудните характери в зодиака.

 

Дева. Девите притежават много качества, но определено имат своите странности. Девите са предани, обичат истински, подредени и целеустремени хора са. Но имат и много недостатъци, трудно ще се разбереш с дева. Те са педантични до безбожност и са склонни да се сърдят за разлята чаша вода върху чистия под. Никога не цапай, когато сте на гости на дева. Рискуваш да те намрази завинаги. Девите не са толкова капризни, колкото изглеждат. Всичко се поражда от тяхната педантичност и желанието винаги да са изрядни.

 

 

Стрелец. Те са диви, живи и енергични. Могат да бъдат истински приятели и да са много предани. Но отношенията с тях са много сложни. На първо място те са обидчиви. Мери си приказките пред тях, иначе рискуваш да ти се разсърдят завинаги. Знай, че те не са особено тактични и ако искаш да си близък със стрелец, трябва да преглъщаш липсата им на такт, неуменията в общуването и високите претенции. Тези хора наистина са сложни характери и понякога могат да те изкарат извън релси само с няколко думи.

 

Козирог. Вероятно това е най-нехаресваната зодия и сигурно има защо. Те също притежават букет от качества – верни, предани, изрядни, умни и ученолюбиви. Но могат да бъдат досадни, педантични, мрънкащи и винаги предвиждащи всичко, което е възможно и невъзможно да се случи. Козирогът е известен и с това, че е стиснат, но в повечето случаи става дума не за Чичо Скрудж, а за пестеливост, чужда на зодии като лъв, водолей и близнаци.

 

Лъв. Те са благородни и предани, имат много качества. Но проблемът е, че вярват, че целия свят се върти около тях. Няма как да убедите лъва, че не си искал/а да го обидиш, че думите ти не са били насочени срещу него. Лъвовете искат да са център на внимание и смятат, че винаги са прави. Те се обиждат ужасно много. Кралската им природа е свикнала да получава само похвали, но никакви критики.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия