Coca-Cola Pop-Up Store събира феновете на марката в три града у нас

2015-06-10 11:02:00
Coca-Cola Pop-Up Store събира феновете на марката в три града у нас
Уникални дизайнерски дрехи и аксесоари,както и персонализирани бутилки изкушават посетителите в пътуващия свят на Coca-Cola

Уникален Coca-Cola Pop-Up Store пристигна в България като част от европейското турне на марката по повод 100 години от създаването на контурната бутилка. Страната ни е една от осемте, в които пътуващият свят на Coca-Cola ще зарадва феновете с възможността да се докоснат до дизайнерски дрехи и аксесоари, носещи световно известния бранд.

 

Първата спирка от пътуването на уникалния магазин беше София, където в рамките на 4 дни повече от 24 500 почитатели на марката се насладиха на изненадите, които освен аксесоарите и персонализираните бутилки, включват фотосесия с лично послание и дегустация на продукта. Страната ни е единствената европейска дестинация, в която Pop-Up Store ще посети 3 града.

 

Coca-Cola Pop-Up Store в София беше открит на ексклузивно събитие, събрало медии и приятели на марката в лицето на Мартен Робертов ролята на водещи младите звезди от X-Factor – Михаела, Невена и Кристина. Атрактивното перкусионно шоу на Николай Данев с бутилки Coca-Cola и творческият кът, в които контурните бутилки от напитката заживяха втори живот под формата на вази и поставки за бижута, привлякоха силно вниманието на публиката.

 

Кристина, Михаела и Невена представиха за първи път пред публика на живо общата си песен „Любов за пръв път“. Партито уважиха и Вдъхновители на кампанията „Целувка щастие“, чиито истории, разказани на сайта www.shareadream.bg, ежедневно мотивират хората в страната да споделят смелите си мечти за България в бъдеще време.

 

Приятна изненада за гостите на партито, а и за всички гости на Coca-Cola Pop-Up Store са персоналните бутилки със снимки, които се създават на място. Феновете на Coca-Cola ще могат да се сдобият с персонализирана бутилка след покупка на артикул в магазина. Разнообразието на дрехи и аксесоари впечатлява с уникалния дизайнерски подход и интепретации на марката Coca-Cola, която винаги е била вдъхновение за модата. Дрехи, шапки, чанти, козметика и бижута ще предизвикат интереса на ценителите.

 

България е единствената страна, в която ексклузивния обект ще посети три града. Coca-Cola Pop-Up Store беше в София в периода 29 май – 2 юни пред The Mall, в Пловдив от 4 до 8 юни на централния площад в града.

 

Площад Тройката в Бургас пък ще бъде домакин на пътуващия свят на Coca-Cola от 11-ти до 15-ти юни. Жителите и гостите на морския град също ще бъдат изкушени от многообразието на дрехи, шапки, чанти, бижута и аксесоари, които се отличават с оригинален дизайн, както и да се сдобият с персонализирана бутилка след закупуване на артикул. Coca-Cola Pop-Up Store в Бургас ще бъде отворен от 11.00 - 21.00 часа всеки ден.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия