Избери си обувки според зодията, която си

2015-04-27 16:59:00
Избери си обувки според зодията, която си
Снимка: thinkstockphotos.com

Както вече знаеш зодията разкрива голяма част от характера на човек. Разбира се, неговият характер зависи и от други неща като възпитание, среда, приятели и т.н., но е трудно човек да избяга от основните черти, които има неговата зодия. Тя, освен, че казва много за неговия характер, може да помогне и при избора на обувки. Виж кои са моделите, които са най-подходящи за различните зодии:

 

Овен – на представителките на тази зодия им отиват елегантни обувки на висок ток, които не са прекалено открити. Сандалите не са добра идея за горещите летни месеци, но обувките с отворени пети и пръсти отиват изключително много на Овните.

 

Телец – телците обичат да се чувстват здраво стъпили на земята, затова за тях е добре да носят нещо, което им обхваща добре глезена. По този начин ще могат да вървят сигурно и уверено, без значение дали обувката е ниска или на високо токче.

 

Близнаци – за Близнаците обувките са не просто средство за придвижване от т. А до т. В, а важен аксесоар. Затова те отделят много време на избора си на обувки и най-много им отиват екстравагантни и интересни модели.

 

Рак – за представителите на тази зодия са подходящи елегантните обувки с класическа форма на класически ток и задължително затворени

 

 

Лъв – идеалните обувки за тях са бляскави, пищни и с ефектна декорация. Те могат да бъдат както на ток, така и с равна подметка.

 

Дева – Девите си падат по изчистените модели. На тях им отиват чехли, както и обувките на платформа. Добре е да заложат на ярките цветове, защото им отиват много и им придават секси излъчване.

 

Везни – добре е представителите на тази зодия да заложат на обувки, съобразени с най-новите модни тенденции. Екстравагантните модели им отиват много.

 

Скорпион – Скорпионите е добре да носят обувки, които са секси и които подчертават властния характер, който имат. Токчетата са задължителни – колкото по-високи, толкова по-добре.

 

Стрелец – рядко Стрелец ще си обуе някаква обикновена обувка, защото те обичат предизвикателствата и екстравагантността.

 

Козирог – представителите на тази зодия си падат по удобните обувки, с които може да се правят дълги преходи. Харесват класическите цветове, които никога не излизат от мода.

 

Водолей – на Водолеите им отиват обувки, които се забелязват отдалеч. Често си купуват модели, които не са удобни, но за сметка на това са екстравагантни. Те си падат по нестандартни токчета и ефектни платформи.

 

Риби – повечето обувки на Рибите са нежни, изящни и обсипани с блестящи камъчета. Отиват им сандали с множество тънки каишки. Представителите на тази зодия си падат по обувки с висок и тънък като игла ток.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия