Кои бяха най-зле облечените знаменитости на "Оскар"- ите [+ снимки]

2015-02-23 12:59:00
Кои бяха най-зле облечените знаменитости на
Снимка: Reuters

Церемонията по връчването на награди „Оскар“ мина. Като всяка година имаше известни личности, които се отличаваха от другите по една или друга причина – едни с добра реч, други с красиви тоалети, а трети с липса на добър вкус.

 

Ексцентричната певица Лейди Гага бе една от звездите, които бе заложила на дързък тоалет за червения килим, но бе направила грешка с избора си. Соланж Ноулс, Скарлет Йохансон и Гуинет Полтроу, Лора Дърн, Ава Дюверней и Клоуи Грейс Мориц също не бяха избрали подходящ тоалет за церемонията.

 

Певицата Лейди Гага бе облечена с огромна рокля с крокодилска текстура на Азедин Алая, който дебютира на церемонията на наградите „Оскар“. Изпълнителната е известна с ексцентричната си визия. Тя обикновено е с тоалети, които подчертават фигурата ѝ, но този път се бе спряла на рокля с много странни пропорции – широки къси ръкави и широки яркочервени ръкавици. Тоалетът ѝ е изработен от 25 души за 2 седмици, като идеята му е да напомня за стария Холивуд.

 

Скарлет Йохансон бе с прилепнала изумруденозелена рокля „Версаче“. Като цяло тоалетът ѝ не бе никак лош, но прическата и пищната огърлица направиха визията ѝ прекалено претруфена.

 

Соланж Ноулс бе облечена с панталон и туника на Кристиан Сириано. Тя бе толкова червена, сякаш бе облякла направо червения килим.

 

Гуинет Полтроу пък бе заложила на бебешко розовото. Според модните критици тя приличаше на кукла Барби с роклята си „Ралф енд Русо кутюр“.

 

Актрисата Клоуи Грейс Мориц сякаш бе облечена с одеало. Джобовете на роклята ѝ „Миу Миу“ бяха приятен детайл, но полата беше прекалено обемиста и поглъщаше иначе елегантната ѝ фигура. Също така роклята ѝ добавяше няколко години отгоре и тя изглеждаше много по-възрастна от 18-годишно момиче.

 

Колежката ѝ Лора Дърн бе с тоалет „Алберта Ферети“, който бе подходящ за войнствена принцеса, но не и за червения килим.

 

Режисьорката Ава Дюверней бе заложила на синия цвят. Тоалетът ѝ обаче не подхождаше на пищната ѝ фигура, защото бе с прекалено много декорации и я правеше още по-едра. Бижутата ѝ също бяха в повече.

 

Фелисита Джоунс пък бе с тоалет на „Александър Маккуин“. Широката копринена пола, контрастиращият обшит корсет и прекрасният сребрист цвят са идеални за „Оскар“-ите, но атлетичното оформление на врата не съответстваше на пищното боди. То изглеждаше прекалено задушаващо и неудобно за носене.

 

И при мъжете имаше недобре подбрани тоалети. Най-много се набиваше на очи Джаред Лето, който бе с бледолилав смокинг „Живанши“, съчетан с розово цвете и излишен чадър.


Виж тоалетите на известни личности в галерията ни:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия