Годишен тийнейджърски хороскоп или какво те очаква през 2015-та година? [3]

2015-01-21 11:10:00
Годишен тийнейджърски хороскоп или какво те очаква през 2015-та година? [3]
Снимка: Dreamstime

2015-та година е вече факт. Всички ние се надяваме тя да ни донесе много положителни емоции и да бъде по-хубава от изминалата. Ако ти е интересно какво те очаква през останалите 12 месеца, прочети статията по-долу: 


Стрелец


 

Количествените натрупвания водят до качествени изменения. Това твърдение е познат закон на философията, а през тази година вие ще се убедите във верността му. Количеството нови знания и нови впечатления, които ви предстоят ще ви подтикнат да разгърнете творческия си потенциал и да осъзнаете собствената си уникалност. Ще разчупите „шаблоните”, ще изчистите съмненията, ще развихрите фантазията си. Сякаш сте „отворили прозорците” на собствената си мисъл и сте я „проветрили”. С каквото и да се захванете ще го правите по нов начин. Дори речта ви ще се промени. Без усилия ще се справяте със сложности, които до скоро са ви изглеждали непреодолими. Успехите са хубаво нещо, но не е изключено да притъпят бдителността ви. Не вярвайте на всички комплименти и ласкави отзиви, които чувате. Обръщайте много повече внимание на критиките на близките си, отколкото на случайно полученото одобрение. Нееднократно ще се опитат да ви използват и от вас зависи да се предпазите. Творческите изяви ще ви осигурят добри приходи, но управлението им ще ви затрудни. Опитайте се да намерите точния баланс между разточителност и прекалена пестеливост.

 

Козирог


 

Не е лъжа, че „вашият дом е вашата крепост”, но желанието ви да се „разкрепостите” ще е твърде силно през тази година. Разбирането ви за свобода е да ви оставят да правите каквото си искате, например да излизате и да се прибирате когато ви хрумне, без да давате обяснение за действията си. Във физически смисъл може и да постигнете някакъв ефект, но в емоционален – едва ли. Ще имате възможност да взимате самостоятелни решения, обаче само по въпроси, свързани лично с вас. Опитите ви да промените навиците у дома и в семейството ще останат без особен ефект. Не веднъж ще ви връхлита мисълта да вземете съдбата си в свои ръце, да отхвърлите ограниченията, да сте независими, да се отделите от „бащиния дом”, но за щастие практичното ще победи емоционалното. Трябва ви време, за да си изградите ясна представа за собственото си бъдеще и да замените удобния бит с често доста „неудобната” самостоятелност. Отстояването на собствено мнение и лично пространство не е лесна работа и за да го постигнете ви трябва сериозна подготовка. Дайте воля на въображението си, формулирайте насоките, в които бихте желали да развихрите творческия си потенциал. Едва тогава ще можете да градите реални планове за бъдещето и да прецените нивото на собствените си познания. Личните ви отношения през тази година ще са много спокойни и изпълнени с взаимност. Следвайте интуицията си, изразявайте се директно, приемайте неприятните изненади с чувство за хумор. Така ще избегнете безплодните спорове и глупавите недоразумения. Ще напреднете много, ако заложите на положителните си качества като надеждност, отговорност, трудолюбие, сдържаност и дисциплина. Така ще преценявате реално всяка крачка преди още да сте я направили и ще си спестите огорчението от грешките.

 

Водолей


 

Оригиналният начин на мислене ви е присъщ. Само трябва да знаете, че това е „нож с две остриета”. Може да ви осигури напредък, да привлече вниманието, но може и да ви изолира. Обръщайте внимание на реакциите на събеседниците си. Ако забележите, че не ви разбират, че анализират действията и тълкуват изказванията ви, това означава, че сте прекалили с неподражаемата си екстравагантност. Постарайте се да влезете в обичайните рамки, за да съхраните отношенията, доколкото ви интересуват. Един от сериозните ви проблеми ще е свързан с учебния процес. Желанието ви да промените насоката или начина на обучение най-вероятно ще се сблъска с ожесточена съпротива от страна както на родителите, така и на учителите ви. Ще успеят само онези от вас, които тази година завършват средното училище и вече са си осигурили финансова подкрепа за продължаване на образованието. Всички останали ще трябва да ориентират усилията си към оформяне на житейските си приоритети и подреждането им по важност. Освен материалното, това да имате удобства и битово спокойствие, ще започне да ви занимава и духовното. Ще се засили интересът ви към окултното, непознатото и неизученото. Лесно ще усвоявате всякаква информация по темата, но не прекалявайте. Има голяма вероятност да се натоварите с чужди проблеми на подсъзнателно ниво и да си навредите. Прекалената състрадателност, привързаност, желание да помогнете може да породят мъчително чувство за вина и безпомощност, които да блокират творческите ви изяви.

 

Риби


 

Както действията, така и вълненията ви ще се развиват диаметрално противоположно. От краен оптимизъм до непреодолим песимизъм. От блестящи успехи, до пълна неувереност в собствените сили. Лесното и трудното ще се редуват. Ще установите, че достъпните постижения понякога струват твърде скъпо, а усилията и търпението винаги биват богато възнаградени. Най-интересни ще са ви заниманията, свързани с нови технологии, интернет, технически открития и приложението им в хуманитарните науки. Следвайки интересите си ще промените средата, а до голяма степен и приятелите си. В същото време самите вие ще сте силно привлекателни и въздействащи и около вас най-вероятно ще се оформи кръг от последователи и съмишленици. Ще имате възможност да развихрите творческия си потенциал в различни дейности, свързани с приложно или сценично изкуство, музика, фотография, аниматорски спектакли. Ще ви обхване силно желание да помагате на хората около вас, намиращи се в затруднение, което е добре, защото ще използвате енергията си полезно и целенасочено. Поне един от новите ви приятели ще е по-атрактивен и по-привлекателен от другите и нищо чудно първоначалното приятелство да придобие любовен нюанс. Новата връзка силно ще промени и начина ви на мислене, и целите. Подобно влияние крие известни опасности, така че е желателно да съчетаете оптимално разума и емоциите, ако не искате да си навредите и да започнат да ви манипулират.

 

Първата и втората част от статията четете тук и тук:


Тийнейджърският хороскоп е изготвен от Петя Георгиева 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия