Купувай си дрехи и аксесоари според зодията [част втора]

2015-01-16 11:44:00
Купувай си дрехи и аксесоари според зодията [част втора]
Снимка: thinkstockphotos.com

Всеки човек си има личен вкус и това ясно си личи по неговата визия и нещата, които харесва. Оказва се, че и зодиите имат пръст в тази работа. Виж какви дрехи най-много ти отиват според зодиакалния ти знак:  

 

Везни – представителите на тази зодия имат изтънчен вкус и постоянно ходят по магазините, търсейки съвършените дрехи. Харесват черните и сиви дрехи. Етно дрехите седят много добре на везните.

 

Скорпион – те обичат да носят много аксесоари, което понякога не седи готино. По-добре е по-малко аксесоари и делова визия. Скорпионите си падат по тъмните цветове, но е по-добре по-често да носят по-ярки, като за зимата най-подходящо е тъмно червеното.

 

Стрелец – за представителите на тази зодия най-важен е комфортът. Те харесват меките материи и се привързват към дрехите си. Могат да ги носят години наред, стига да са здрави. Хубаво е обаче от време на време да си купуват по нещо ново, за да освежават гардероба си.

 

Козирог – за козирозите е много важно как са облечени, защото те смятат, че дрехите показват техния статус. И поради тази причина се стараят повечето неща да са им маркови, а аксесоарите – скъпи. Харесват сивия цвят, но е добре да имат и дрехи в други цветове.

 

Водолей – представителите на тази зодия не обичат да имат дрехи, които ги има всеки втори. Те искат да са единствени и неповторими. Затова доста от тях сами измислят моделите си или си имат личен дизайнер.

 

Риби – рибите харесват строгия делови стил, както и модерните футуристични модели. Представителите на тази зодия обичат да експериментират с облеклото си и избират дрехите според своето настроение. Хубаво е обаче да се обличат и според случая, а не само според емоциите, които изпитват.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия