Нещата, на които се подлагат порно актрисите преди заснемането на филм

2015-01-06 13:45:00
Нещата, на които се подлагат порно актрисите преди заснемането на филм
Снимка: thinkstockphotos.com

Порно филми са еротични филми, които се гледат от възрастни. Или поне по закон са предназначени за лица над 18-годишна възраст. В тях има сцени с наличие на секс, като идеята на филма е да възбуди човек и той да може да самозадоволи своите сексуални нужни, ако няма партньор или възможност в момента да прави секс. Повечето порно актриси изглеждат доста добре – както в лице, така и в тяло. Разбира се, те полагат доста грижи за себе си, за да имат този привлекателен външен вид. Виж кои са нещата, които всяка порно актриса прави, преди да заснеме филм:

 

Епилация – има порно филми, в които жените са със своите естествено окосмяване, но повечето големи продукции държат актрисите им да са обезкосмени, защото смятат, че така са по-красиви и изглеждат по-чистоплътни. Поради тази причина жените се подлагат често на епилация.

 

 

Клизми – няма порно актриса, която да прави анален секс, без преди това да си е направила клизма. Момичетата добре прочистват червата си преди такива сцени и това създава илюзията, че аналният секс е чист. Всъщност невинаги е така.

 

Операции – голяма част от порно актрисите имат огромни гърди, защото повечето продуценти смятат, че така са по-атрактивни и сексапилни. Освен гърдите, някои момичета се подлагат и на операция на вагината, за да може тя да изглежда по-малка и хубава. Именно поради тази причина доста момчета, които нямат сексуален опит, смятат, че вагините на всички жени изглеждат еднакво, а това е далеч от истината.

 

Оцветяване – не, не става въпрос за косата, а за зърната и вагината. Използват се средства за тониране, които придават на кожата розов цвят, който седи много добре пред камера. А за да бъдат зърната щръкнали и атрактивни, момичетата се минават с кубче лед, непосредствено преди началото на снимките.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 9 години

Това е като обява за работа и е пусната на правилното място.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия