ВИП-овете се "удавиха" в коварното блато VIP Brother

2014-11-13 16:01:00
ВИП-овете се
Снимка: VIP Brorther

Ако чуете съквартирантите от VIP Brother какво мислят за шоуто, ще си помислите, че са участвали в някакъв невероятен експеримент, който им е помогнал да разберат себе си, да станат по-силни, благодарни са за хубавите мигове в изолация и т.н.

 

Продуцентите, от друга страна, са длъжни да си се хвалят как ги гледа цяла България, как правят някаква извадка на обществото, как правят "снимка" на българския бит и душевност.

 

А всъщност това си е само една игра, в която има немалко пари и важен е единствено рейтингът. И стоящите зад VIP Brother са доволни.

 

В световен мащаб Big Brother достига своя пик след 4-5 издания и после интересът върви надолу. В България не е така, ако се вярва на пийпълметрията, за която винаги трябва едно наум. Но едно е сигурно - българинът показа през годините, че е воайор. Тъй необходимото качество на продуцентите, което им гарантира интерес към шоуто. Ако се добави и нескриваното злорадство, когато някой падне - формулата е готова!

 

А този сезон и редакторите на шоуто, и самите участници се постараха да задоволят глада на зрителите с простотии, скандали, обиди, псувни. Със сигурност това е била някаква част от преживяванията, може би дори много малка, но в крайна сметка това ни поднесоха в ефир. И независимо от това кой ще грабне безсмислената титла "Най-любима звезда на България", ВИП-овете се оказаха губещи.

 

Голямата гордост на VIP Brother със сигурност е Йорданка Христова. С поведението си тя предизвика възхищението на всички в къщата, но в зрителите остана и горчив вкус. Голямата певица е губеща, защото мястото й не е в това шоу. Достолепната й осанка и кариерата й по никакъв начин не кореспондират с това кой колко пъти е акал или кой е изял едно яйце в повече. Тя бе подложена на унижението да се оправдава за сексуалната ориентация на дъщеря си, при положение, че това е нищо повече от личен избор. И дали ще стане публично достояние, би трябвало да е избор на Ивана, а не майка й да обяснява в ефир. Едва ли и Йорданка е имала такова намерение, но така или иначе бе поставена в тази ситуация. За единия рейтинг...

 

Камелия Тодорова също изгуби част от чара си и стана обект на подигравки в социалните мрежи. Така младите вместо да я чуят как пее или да я гледат в "Търновската царица", ще я запомнят с разпространените й снимки без грим. Най-тъжният извод от нейното участие е, че прекрачи прага на къщата за пари, за да може да гледа болната си майка. А всъщност болният се оказва държавата ни, която допуска звездите й да мизерстват.

 

С нищо хубаво няма да бъде запомнена и Камелия Воче, която в нормалната си среда едва ли е постоянна скандалджийка, готова да нарани всеки за непусната вода в тоалетната. Нейната най-голяма грешка не бе, че присъства във всеки спор, а думите, които използва. Не може от устата на красива жена като нея да излизат цинизми, които и по стадионите не можеш да чуеш.


Останалата част от статията четете в Dnes.bg 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
XxDreamerxX
преди 9 години

"Тя бе подложена на унижението да се оправдава за сексуалната ориентация на дъщеря си, при положение, че това е нищо повече от личен избор" Ами не , не е ! Моля,моля ,моля не пишете неща от които други незнаещи по въпроса ще вземат пример.Не е избор,смятате ли,че щях да "избера" семейството ми и половината свят да ме мрази..Мерси.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия