Тялото ти е невероятно! Обичай го!

2014-10-23 16:11:00
Тялото ти е невероятно! Обичай го!
Снимка: thinkstockphotos.com

По телевизията постоянно има реклами с кльощави момичета, в интернет изобилства от съвети за отслабване и диети, и ти сякаш се чувстваш длъжен да си постоянно на диета, да внимаваш какво ядеш и основната ти цел е да се вталиш. Хората обаче не са щастливи, когато правят това, което не искат и което ги натоварва. По-добре да имаш няколко килограма повече, но да се чувстваш добре в кожата си, отколкото да си слаб, но нещастен. А и вече не е на мода да си скелет, тялото трябва да е хармонично, което определено не означава да бъде кльощаво.

 

Много е лесно да забравиш невероятните неща, които твоето тяло прави във всеки един момент, докато говориш, вървиш, мислиш и дишаш. Твоето тяло е съвършено! Затова трябва да го обичаш! С него ще бъдете заедно до края на живота ти и то ще ти служи добре, ако не го тормозиш и не го подлагаш на мъчения.

 

Какво прави тялото ти невероятно?

 

Очите ти


 

Те могат да обработват 36 000 бита информация за час, различават около 10 000 000 цвята и са прозорец към душата ти. Всеки ден изглеждат различно, особено пъстрите очи. Един ден могат да бъдат кафяви, друг ден зеленикави, а трети ден да са изпъстрени с различни цветове. Каквито и да са те, те са уникални и говорят много за твоя характер.

 

Носа ти


 

Той определено придава характер на лицето ти. Представи си колко грозни щяхме да бъдем хората, ако нямахме носове. Носът ти може да различава около 50 000 различни аромата /ако не ни вярваш, отиди в магазин за парфюми/. Представителките на нежния пол имат по-добре развито обоняние от мъжете. Не забравяй факта, че именно, благодарение на носа, имаш възможност да се наслаждаваш на аромата на цветята, мириса на вкусните храни и т.н.

 

Ръцете ти


 

Благодарение на тях може да правиш много неща – от раздаване на прегръдки до практикуване на различни спортове. При жените те са изключително женствена част от тялото.

 

Гърдите ти


 

Спор няма, те са доста по-женствени и атрактивни от раменете. Мъжете обожават женските гърди. А това е само една от причините да ги обичаш. След време именно те ще са тези, които ще хранят децата ти и ще им помагат да растат здрави.

 

Коремчето ти


 

То определено е доста сладко, особено ако е стегнато и има пиърсинг на пъпа. Също така в него се намират доста важни органи, благодарение на които тялото ни функционира правилно. Има си доста причина да обичаме коремчето си.

 

Бедрата ти


 

Още една част от женското тяло, което привлича вниманието на мъжете. Не е нужно краката ти да са кльощави, за да се заглеждат мъжете по тях. Напротив! Представителите на силния пол предпочитат по-заоблени бедра.

 

Дупето ти


 

И поредната привлекателна част от женското тяло. Мъжете обожават да гледат стегнати и оформени женски задни части. Затова трябва да поддържаш тялото си, не заради другите, прави го заради себе си. Все пак и на теб ти е приятно, когато си обуеш чифт нови дънки и задникът ти изглежда секси, нали?

 

Кожата ти


 

Без нея не можем! Тя пази организма от екстремни температури, слънчева светлина, инфекции и химикали. Сигурно не знаеш, но всеки част хората се разделят с около 600 000 частици от своята кожа, а тя се заменя веднъж месечно и може да бъде определена като водоустойчива и самопочистваща се крепост, която трябва да пазим.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Mimito067
преди 9 години

"То определено е доста сладко, особено ако е стегнато и има пиърсинг на пъпа". Значи корема ми ще е хубав, ако имам пиърсинг ?!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия