Идеалният партньор в представите на различните зодии, сравнен с цвете [част 2]

2014-10-22 12:32:00
Идеалният партньор в представите на различните зодии, сравнен с цвете  [част 2]
Снимка: thinkstockphotos.com

Лъв


 

Той търси жената-еталон. Да изглежда така, че всички да му завиждат, да има оригинални идеи за всякакви забавления и неустоима усмивка, да се справя самостоятелно с проблемни ситуации и да му подсказва правилните решения.

 

Тя ще обърне внимание само на онзи, който показва, че я цени достатъчно високо. Трябва да е активен, изобретателен, да излъчва добро настроение и непрекъснато да се грижи за удобствата й. А най-важното – никога да не й противоречи.

 

На техните представи отговаря слънчогледа.

 

Дева


 

Той харесва всетранно развитата личност. Като се започне от домашната обстановка, уравновесения характер и се стигне до интелектуалното ниво всичко трябва да е „като по учебник”. Бледа кожа, малки ръце, мълчалива, разумна, педантична, да отгатва желанията му и да ги изпълнява без излишни приказки.

 

Тя напълно доказва на твърдението, че „жените обичат с ушите си”. Трябва да е мил, нежен, да нашепва любовни слова, да я изненадва с цветя и подаръци, да я обгрижва и да й осигурява интелектуални развлечения.

 

На техните представи отговаря розата.

 

Везни


 

 

Той трябва да получи всичко заедно, да бъдат удовлетворени и физическите и интелектуалните му потребности. Да се чувства единствен и всепризнат авторитет, който получава огромно доверие и заслужено възхищение.

 

Тя ще обърне внимание само на „перфектния”, на онзи, който изглежда като изложбен експонат – да е спокоен, добре облечен, с изискана реч и готов да закриля нейната уникална чувствителност както с думи, така и с действия.

 

На техните представи отговаря зюмбюла.

 

Скорпион


 

Той харесва „жената-боец”. Да е готова да защити и своите, и неговите интереси, самоуверена, енергична, стабилна, сексуална и интуитивна. Да усеща желанията му преди той дори да си ги е помислил.

 

Тя ще се отдаде само на „страстния мачо” със собствено мнение по всички въпроси и стабилни обществени позиции. Чувството за хумор и ведрата усмивка са задължителни.

 

На техните представи отговаря невена.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия