Кубинките са актуални през есента

2014-10-15 14:30:00
Кубинките са актуални през есента
Снимка: freedigitalphotos.net

Кубинките сякаш винаги могат да са актуална част от ежедневния тоалет. Свикнали сме най-често да ги виждаме като част от униформата на полицаите и военнослужещите. Но кубинките отдавна са спрели да бъдат само работно облекло. Още през 90-те години с гръндж модата, кубинките стават хит сред младите, заедно с карираните ризи и плисираните поли.

 

Според модните стилисти, тази есен ще са модерни класически боти с ток в изчистени модели. Но сами разбираме, че калното и студено време навън не е подходящо за такива елегантни обувки. Истината е, че ни трябва нещо практично, удобно и здраво, което да ни топли краката в студените дни и да ги пази сухи от мокрото време. Да, тази есен на мода са и кубинките.

 

Разбира се, не бива да си представяте типичните полицейски кубинки. Модата е вдъхнала особен живец в женските модели и те са много разнообразни. Кубинките този сезон са много разчупени, имат стабилна подметка, която ни гарантира удобство, но не е груба в никакъв случай.

 

Други модели са по-изчистени и прилягат на момичета, които не обичат претрупани и прекалено ексцентрични тоалети и аксесоари. Те са подходящи за училище/лекции и са наистина удобни. Могат да се съчетаят със спортно-елегантна визия.

 

Кубинки на ток. Има момичета, които не могат да изневерят на високите обувки. Модните дизайнери са се погрижили и за тях, като са създали специални модели кубинки на токове. Те са подходящи и за нощно заведение или клуб, защото имат много по-женствено излъчване от кубинките на ниски подметки. Този модел кубинки могат да придадат много рокерско усещане във визията ви. Можете да добавите като аксесоари катарами, кожено късо яке и чанта с капси.

 

Не можем да пренебрегнем и кубинките в бохо стил. Бохо идва то думата бохем. Този стил се отличава с голяма фриволност. Редом с туниките, широките пуловери, свободните рокли и тънките коланчета, стоят и кубинките. Тези бохемски кубинки са наистина чудесна идея за ежедневната ви визия. Можете да ходите с тези кубинки на училище. Те няма да се натрапват, но няма да ви обезличат.

 

Как да съчетаем кубинките? Те си подхождат най-много с деним. В зависимост от стила на кубинките, можете да сложите по-елегантна блуза или широк пуловер, прихванат с колан в талията.

 

Ако имате слаби прасци, можете да не закопчавате кубинките си докрай. Разтворете ги отгоре. Можете да си набавите плетени калци, които да сложите отгоре, над разтворените кубинки.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия