Бодигард със симптоми като бременна, има синдром на съчувствената бременност

2014-09-12 13:43:00
Бодигард със симптоми като бременна, има синдром на съчувствената бременност
Снимка: thinkstockphotos.com

Доста бъдещи майки се оплакват от сутрешно гадене. Оказва се, че то може да засегне и бъдещите татковци. Бодигард стана първият жител на Великобритания, който получи болнични заради симптоми на сутрешно прилошаване, след като приятелката му забременя, пише в. „Сън“.

 

29-годишният Хари Ашби от Бирмингам е първият мъж с официално потвърдена от лекарите подобна диагноза.

 

 

Бодигардът изказа съчувствието си на херцогинята на Кембридж, която се оплаква от същите симптоми. "Сутрешното гадене ми попречи да ходя на работа. Представям си какво ѝ е на херцогинята Катрин, която бе принудена да отмени някои от официалните си ангажименти!", споделя Хари.

 

Интересен е фактът, че мъжът дори започнал да напълнява успоредно с приятелката си. Той получил специална рецепта, за да се справи със сутрешното гадене, което е характерно за бъдещите майки. Хари получил симптомите два месеца, след като половинката му забременяла. Бебето ще се появи на бял свят в началото на 2015 година.

 

Първоначално Хари си помислил, че страда от грип, но в последствие лекарите установили, че страда от синдрома на Кувад, известен още като синдром на съчувствената бременност.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия