18-годишна индийка се омъжи за бездомно куче

2014-09-04 14:57:00
18-годишна индийка се омъжи за бездомно куче
Снимка: Reuters

По принцип е нормално хората да се женят за хора, но има и такива, които си падат по екстравагантните сватби. Докато някои eксцентрични мъже и жени се бракосъчетават със сгради, други го правят с животни. 18-годишна индийка се омъжила за куче, за да се спаси от зли духове, пише в. „Daily Express”.

 

Мангли Мунда сключила брак с четириногото бездомно животинче на бляскава церемония, на която присъствали 70 близки и приятели. Сватбата се е състояла по съвет на селските старейшини, които смятат, че девойката е обладана от зъл дух и че ако се омъжи за човек, ще има опустошителни последствия за цялото село.

 

 

Шеру – симпатичният космат младоженец, пристигнал на сватбената церемония със стил. Той бил ескортират с автомобил с шофьор и приветстван радостно от гостите.

 

Докато някои хора се женят са сгради по свое желание, Мунда не била никак щастлива от това, което трябвало да направи. Тя обаче се омъжила за кучето, надявайки се, че по този начин ще се отърве от злия дух и ще има късмет в живота. Идеята на сватбата е демонът да се прехвърли на кучето, а не на бъдещия ѝ мъж.

 

Бащата на булката е щастлив, че дъщеря му се е омъжила и дори лично избрал бездомното куче.

 

Това не е първото странно бракосъчетание в селото. Колкото и нетрадиционни да са младоженците, винаги се спазват всички ритуали, които се правят и на стандартните сватби.

 

Мунда ще има възможност да се омъжи за мъж след години, без да се налага да се развежда с кучето. Междувременно тя ще се грижи за него, чакайки своята половинка.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ani_banani
преди 9 години

Пълна глупост!! Как може хората да са толкова суеверни?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия