Защо да почнем да свирим на китара

2014-08-28 18:29:00
Защо да почнем да свирим на китара
Снимка: freeimages.com

Ето, че сме в разгара на лятото и все по-често осъзнаваме, че дългия летен ден като, че ли е прекалено дълъг и позволява на скуката да нахлуе в живота ни. Ние разбира се ревностно се защитаваме и атакуваме с плеяди филми и игри, но сякаш и те в определен момент са безсилни. Ако и вие усещате, че губите сила и сте на крачка да се предадете на скуката, то ние имаме скрито оръжие за вас, което може да ви спечели не само битката, но и войната — китарата. Да, правилно прочетохте, китарата е повечето от невероятна и е крайно време да се запознаете, тъй като тя ще ти донесе множество ползи. Ето и малка част от тях:

 

 

Удоволствието от творчеството

 

Всеки един от нас е изпитвал онова неописуемо чувство, идващо в процеса на творчество. Независимо дали става дума за детска рисунка, красива снимка или просто опияняващ SMS, всеки един знае за какво говорим и със сигурност иска отново да го изпита. Да твориш е наистина cool, а да създаваш изкуство е повече от невероятно, затова уроците по китара са една дългогодишна инвестиция, която ще ви донесе множество моменти на гордост и лично удовлетворение.

 

Вниманието на срещуположния пол

 

Няма как да подминем това невероятно предимство на хората умеещи да свирят на китара. Име нещо наистина романтично, което сякаш привлича с магнит срещуположния пол само когато чуят един-единствен звук от струната на китара. Ако и вие искате да омагьосвате момчета или момичета, един от най-лесните начин е да се научите да свирите любимата им песен, всичко останало ще се нареди от само себе си, повярвайте ни.

 

По-здрави нокти

 

Тази част е за всички онези прагматици, които често бъркаме с егоисти и характеризиращи се с непрестанното търсене на личната изгода, която ако е възможно да забележат почти веднага. За тях трябва да отбележим, че свиренето на китара е наистина здравословно, тъй като, след като преминете частта с мазолите по пръстите, ще осъзнаете, че да станали далеч по-твърди, а най-невероятното е, че ще имате невероятно красиви нокти. Ако не ни вярвате, пробвайте, ще останете изненадани.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
FunkyPie
преди 9 години

свиренето на китара в този пост е описано като нещо адски мейнстрийм и трябва да се прави за да си готин..не баш


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия