Тийнейджъри планирали масово убийство в Лос Анджелис

2014-08-20 10:51:00
Тийнейджъри планирали масово убийство в Лос Анджелис
Снимка: thinkstockphotos.com

Понякога на учениците им хрумват наистина странни и често доста опасни идеи. Преди няколко дни полицията в квартала Саут Пасадена в Лос Анджелис арестува две момчета на 16 и 17-годишна възраст, които планирали масово убийство в гимназията, в която учели.

 

 

Тийнейджърите искали да убият колкото се може повече хора. По време на разпита те споделели най-хладнокръвно какви планове са имали. След направен обиск на домовете им, оръжия не били намерени, но в компютрите им имало достатъчно доказателства, че двамата са имали намерение да използват автоматични оръжия и взривни устройства при нападението и проучвали в интернет как да ги използват.

 

Миналият четвъртък двама служители на гимназията в Саут Пасадена подали сигнал в полицията, че двамата тийнейджъри имали странно поведение. Униформените започнали да ги следят чрез социалните медии и кореспонденцията им по mail-и и накрая претърсили домовете им.

 

Момчетата споделили по време на разпита, че искали да бъдат убити при престрелка с полицията.

 

Според директора на полицията планът на тийнейджърите бил напълно откачен. На двамата гимназисти ще бъдат повдигнати обвинения.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия