Младоженец чака любимата си 7 години, докато отслабне (+ снимки)

2014-07-15 15:10:00
Младоженец чака любимата си 7 години, докато отслабне (+ снимки)
Снимка: Facebook

Да обичаш и да бъдеш обичан – от това по-хубаво няма! Някои хора имат късмет да открият половинката си и да бъдат щастливи заедно. Това се е случило и на 26-годишната Кърсти Томпсън и нейният приятел Линдзи Макеван.

 

Двамата се запознали и малко след това той ѝ предложил брак. Кърсти приела, но няколко месеца по-късно решила, че има нужда от още време, преди да мине под венчилото. Причината не била, че се съмнява в чувствата, които изпитва към любимия си – напротив! Причината била нейното тегло. Кърсти имала нужда от време, за да отслабне и да успее да се побере в мечтания размер сватбена рокля. Това обаче ѝ отнело цели 7 години.

 

Вижте снимки на Кърсти тук:

 

Когато двамата се сгодили, тя тежала 110 килограма. Кърсти обаче не искала да бъде дебела булка и никога да не харесва снимките си от сватбата си. Затова тя започнала всевъзможни диети. Нейният любим я питал на една и съща дата през всяка от седемте години дали иска да стане негова съпруга. Кърсти опитала какви ли не диети, но никоя от тях не дала така желания резултат.

 

Най-трудно ѝ било, когато работела като сервитьорка в хотел и била постоянно сред неустоима и висококалорична храна. След това започнала работа в аптека, където трябвало да съветва клиентите как да водят здравословен начин на живот. Но и това не ѝ помогнало.

 

Чудото станало, когато Кърсти станала част от организация, която стимулира отслабването и придобиването на здравословно тегло.

 

Две седмици преди сватбата Кърсти тежала по-малко от 70 килограма и успяла да сбъдне две свои мечти в един ден – да се омъжи за любовта на живота си и да влезе в желания размер рокля.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 9 години

Hehehe, тоя понеже е голям хубавец, ще разбере отблизо ефекта на йо йо. До година ще си има една *** майка в леглото с тегло 200кг, ще му се наложи да и скове кошара и да я прати там.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия